Bruce, fost dansator la X Factor Marea Britanie, noua senzaţie din concursul Exatlon

8 martie, 2018
brce jpeg

După ce din echipa Faimoşilor a plecat unul dintre concurenţii de bază, şi anume kickboxerul Andrei Stoica, în locul acestuia a sosit un nume nou şi un concurent care a demonstrat că are abilităţile necesare pentru a deveni cel mai bun.

Valentin, în concursul de aseară

Duelul cu Alexandru

Este vorba despre Valentin Chiş zis Bruce, în vârstă de 28 de ani, dansator profesionist şi coregraf, unul dintre cei mai apreciaţi din ţară, colaborând în acest sens cu numeroşi artişti din muzica românească.

Mai mult, noul concurent  a dansat în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” şi a fost coregraf la „Dansează printre stele”, iar în urmă cu câţiva ani, a plecat în Marea Britanie, primind oferta de a dansa în emisiunea „X Factor”.

image

Cu toate acestea, Valentin aka Bruce are şi o altă legătură cu sportul: în trecut, acesta a practicat tir sportiv, ajungând până la nivelul de vicecampion naţional. Acest lucru ar putea să-i dea un avantaj în probele de la Exatlon, care se termină cu partea de îndemânare, iar ţinta bună este un atu.

Altfel, Bruce, cel care în ediţia de ieri a reuşit să stabilescă recordul de viteză al circuitului, în duelul cu Lupu de la Războinici, a fost desemnat în urmă cu câţiva ani coregraful anului.

Interesant a fost şi duelul noului venit cu u alt dansator profesionist din concurs, războinicul Alexandru, cel din urmă ieşind câştigător în această cursă neobişnuită a dansatorilor.

Vă invităm să vedeţi cât de bine stăpâneşte Valentin mişcările de dans, în cel mai recent videoclip al Lorei, pentru piesa "Ramas bun".Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg