Bruce Willis, campion în 2022 la Zmeura de Aur! Organizatorii i-au dedicat o întreagă categorie! Care sunt cele mai proaste filme ale lui?

7 februarie, 2022
9 bruce willis campion la zmeura de aur categorie jpg jpeg

La cei 66 de ani ai săi, actorul este pe punctul de-a fi pensionat de public, după cele 8 producţii toate nominalizate la Razzie Awards.

S-au dus vremurile în care peliculele în care juca Bruce Willis deveneau blockbustere. Acum, deşi are o duzină de producţii realizate în anii pandemiei, unul dintre cei mai titraţi "action men" este arătat cu degetul pentru slaba calitate a prestaţiei.

În aşteptarea premiilor Oscar, care recunosc performanţa în cinematografie, la polul opus, cei de la Razzie Awards, l-au scos anul acesta în faţă pe Bruce Willis, cu nu mai puţin de 8 filme! Un adevărat campion la numărul de nominalizări, fapt pentru care organizatorii i-au dedicat o categorie specială, intitulată „Cele mai proaste interpretări ale lui Bruce Willis într-un film în 2021”.

Realizate cu buget redus şi difuzate doar pe platformele de streaming online, din cauza condiţiilor de siguranţă impuse în timpul pandemiei, starul din franciza „Die Hard” poate fi văzut în roluri de şerif blazat, poliţist, general în retragere sau fost agent CIA. Niciunul dintre aceste filme, în care Bruce Willis apare adesea pentru scurt timp, dar cărora le face promovare, nu a înregistrat mai mult de 20% din părerile pozitive pe site-ul Rotten Tomatoes (care adună scorurile filmelor din diferite surse).

Cele mai prost cotate sunt „American Siege”, „Apex” şi „Out of Death”, care au primit un scor de 0% din partea criticilor. Celelalte producţii în care apare sunt "Cosmic Sin", "Deadlock", "Fortress", "Midnight in the Switchgrass" şi "Survive the Game".

Din păcate, actorul "greu de pensionat" Bruce Willis nu a mai primit o nominalizare la Emmy din anul 2000 ("Friends"), iar la Globurile de Aur din 1990 ("In Country"). În schimb,

.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg