Bucurie mare! După un băiețel, Rihanna a născut o fetiță

13 august, 2023

Artista a adus pe lume zilele trecute al doilea copil al său cu rapperul A$AP Rocky.

Rihanna a nascut a doua oara mama   Instagram (2) jpg

Regina RiRi a născut! Interpreta hitului "Umbrella" ar fi devenit a doua oară mămică, după ce și-a luat prin surprindere fanii anunțându-i despre o a doua sarcină, la Super Bowl, în urmă cu câteva luni.

Potrivit MediaTakeOut, Rihanna și ASAP Rocky își țin deja în brațe cel de-al doilea copil al lor încă de pe 9 august 2023. Și, tot potrivit surselor lor, bebelușul ar fi o fetiță! "Este imaginea perfectă a Rihannei - chiar și până la ochii luminoși", a declarat o persoană din anturajul celor doi pentru site-ul de știri despre celebrități.

Atât cântăreața, cât și partenerul ei, rapperul A$AP Rocky, sunt destul de rezervați atunci când vine vorba de dezvăluirea de informații despre familia lor. Așa că nu este neobișnuit că am aflat numele primului lor copil la aproape un an de la naștere, iar acum se întâmplă la fel și cu cel de-al doilea copil al Rihannei, care, potrivit unor informații, s-a născut deja, fără a fi și anunțat evenimentul – ultima postare personală a artistei fiind din 14 iulie, iar cea mai recentă, de pe 11 august fiind una publicitară.

După băiețelul lor, RZA Athelson, care s-a născut pe 13 mai 2022, Rihanna și-a exprimat dorința de-a avea și o fetiță, într-un interviu pentru ”Essence” în 2019. "Sunt o femeie de culoare. Provin dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare, care provine dintr-o femeie de culoare și voi da naștere unei femei de culoare. Este o chestie de la sine înțeleasă. Așa sunt eu. Este miezul a ceea ce sunt în spirit și în ADN." Ea a adăugat la vremea respectivă: "Mama mea este un exemplu incredibil de cum să lupți prin obstacole în viață. Sunt sigură că mama ei a învățat-o asta și așa voi fi și eu. Suntem impecabili, suntem speciali și lumea va trebui să se descurce cu asta".

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg