Buna samariteană! Jennifer Garner a încălțat un nevoiaș cu șosete și pantofii ei

19 septembrie, 2023

Actrița a fost impresionată de bărbat. Dumnezeu lucrează prin oameni, știm asta deja. Mai știm și zicala ”fă Rai din ce ai”. Gest uimitor pe care l-au realizat împreună Jennifer Garner și un paparazzo aflat pe urmele sale.

Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg

Inima de aur a lui Jennifer Garner s-a făcut din nou remarcată, într-o etalare de umanitate minunată! Se știa deja că actrița este una dintre cele mai miloase persoane de la Hollywood. Nu s-a dezmințit nici de data aceasta.

Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (1) jpg

Ca o adevărată bună samariteană, Jennifer Garner a dorit să ajute un bărbat fără adăpost, aflat în scaunul cu rotile. Compasiunea actriței nu a cunoscut limite, deoarece ea nu numai că i-a oferit o geantă plină de lucruri esențiale pentru îngrijire personală, dar și-a scos și  propriii pantofi, când a realizat că acesta avea nevoie. I-a adus șosete bărbatului și repede a realizat că pantofii săi sport erau prea mici pentru persoana nevoiașă.

Însă nu a renunțat și a găsit rapid un plan ingenios. Cum un paparazzo era pe urmele ei,  Jennifer Garner s-a dus la el și l-a rugat să-i dea pantofii lui, propunându-i să-i ofere contravaloarea lor, scrie PageSix. Fotograful a fost de îndată de acord și a dorit și el să contribuie, asigurând-o pe actriță că nu e nevoie să îi dea bani pa pantofi. Așadar, totul e bine când se încheie cu bine.

Bărbatul aflat în căruciorul cu rotile a primit și de la fotograf suplimentar o pătură, pantaloni și cămașă curată.

Foarte empatică poate fi surprinsă Jennifer Garner în aceste fotografii. Ea a și glumit cu bărbatul pe care a încercat să-l ajute cu tot ce a putut.

Fosta soție a lui Ben Affleck este și o persoană religioasă. Ea a mărturisit că merge la biserică aproape în fiecare duminică și ori de câte ori poate își ia și copiii.

Și cu fostul soț se înțelege de minune. Ei chiar au fost surprinși recent îmbrățișându-se în mașină, într-o apropiere ușor atipică pentru doi foști parteneri de viață. Poate că tocmai datorită bunătății sale este și atât de apropiată de actorul care s-a căsătorit de un an cu Jennifer Lopez.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg