Bunica Demi Moore radiază de fericire cu prima nepoată în brațe. Cum s-a fotografiat actrița?

16 mai, 2023

Sunt imagini superbe cu Demi Moore, în calitate de proaspătă bunică. Actrița se bucură la maxim de noul său statut și de îndatoririle de bunică.

Demi Moore, Profimedia jpg

Demi Moore s-a fotografiat chiar de Ziua Mamei cu proaspăta nepoțică în brațe, într-un cadru estival, așa cum îi place vedetei cel mai mult: la piscină.

Demi Moore, Ziua Mamei (4) jpg

Cum în SUA duminică toată lumea a celebrat Ziua Mamei, Demi Moore s-a văzut cu fiica sa cea mare, care a născut recent, și cu adorabila nepoțică Louetta.

Rumer Willis este prima născută a fostului cuplu Demi Moore – Bruce Willis și se înțelege perfect cu părinții săi, dar și cu noua soție a tatălui său.

Demi Moore a publicat chiar pe contul său de socializare o imagine alb-negru, în care o vedem pe legendara actriță cum o ține în brațe pe nepoțica sa, născută pe 18 aprilie. Tatăl micuței Louetta este iubitul în vârstă de 34 de ani al lui Rumer Willis, Derek Richard Thomas.

Demi Moore și-a etalat fizicul tonifiat într-un costum de baie minuscul, din două piese, animal print. În colajul foto publicat de actriță mai vedem imagini adorabile cu fiica sa, Rumer, dar și o imagine inedită cu Demi Moore, când era însărcinată cu Rumer. În dreptul fotografiilor, Demi Moore a scris nostalgică: ”Acesta este ciclul vieții. La mulți ani de Ziua Mamei!.”

Actrița are trei fiice din căsătoria cu îndrăgitul actor Bruce Willis: Rumer, Scout și Tallulah.

Rumer i-a răspuns public mamei sale, cu o fotografie Polaroid de când ea s-a născut și cu mesajul: ”Sunt onorată și fericită să pot celebra această zi cu tine.” „Privilegiul de a păși pe calea maternității ghidată de tine este un vis devenit realitate. Mi-am dorit să mă sprijini și să mă îndrumi, îți mulțumesc că mă asiști să fac trecerea de la fată la mamă”, a adăugat ea.

Demi Moore, Ziua Mamei (1) jpg

„Ce dar să înțeleg, în sfârșit, cu adevărat, profunzimea dragostei pe care o nutrești pentru mine și surorile mele. Înțeleg datorită cascadei de iubire ce mi se revarsă acum pentru fiica mea. Te iubesc, mamă! Mi-e viața plină de bucurie și recunoștință. Nu am fost niciodată atât de fericită în toată viața mea. Am visat la această zi de când m-am născut”, a conchis Rumer Willis, în spațiul public, ca răspuns pentru Demi Moore.

Foto: Profimedia/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg