Bunica îşi alăptează nepotul: cum continuă povestea femeii care a născut în locul fiicei

15 aprilie, 2021
18 briar 7 jpg jpeg

Ştirea despre o americancă de 51 de ani care şi-a născut propria nepoată a făcut înconjurul lumii toamna trecută. Ce se întâmplă acum cu neobişnuita familie?

Julie Loving a uluit lumea atunci când a decis să poarte sarcina fiicei sale infertile - un gest de iubire extremă, care a atras valuri de comentarii pro şi contra. Anul trecut, în noiembrie, în plină pandemie, americanca din Edmonton a adus pe lume o fetiţă sănătoasă - având-o alături şi pe fiica sa, Breanna Lockwood, mama biologică a bebeluşului. Cazul a făcut înconjurul lumii, ajungând şi la emisiunea lui Oprah Winfrey. Decizia lui Julie, care are şi un nume predestinat - Loving - a venit după o lungă perioadă în care şi-a văzut fiica suferind, pentru că încercase de mai multe ori fertilizarea in vitro fără succes. Breanna şi soţul ei îşi doreau din tot sufletul un copil, dar acest lucru nu părea posibil - Breanna a trecut prin mai multe intervenţii chirurgicale şi a pierdut mai multe sarcini. Specialiştii deja o avertizaseră că o mamă surogat ar fi fost singura lor speranţă. "Când mama mi-a spus că vrea să facă asta, la început am crezut că e nebună. La vârsta ei... Şi nu mai auzisem despre o asemenea situaţie", a declarat Breanna, care are 30 de ani, despre mama ei de 51 de ani.

17 briar 9 jpg jpeg
12 briar 4 jpg jpeg

"M-au întrebat mulţi cum de am decis asta", spune şi Julie. "Nu pot spune decât că am privit în ochii plini de disperare ai fiicei mele, care în ultimii ani şi-a văzut năruit visul de a fi mamă, iar eu am ştiut că o pot ajuta". Şi aşa a fost - Julie a devenit mama surogat pentru fiica sa şi a născut o fetiţă sănătoasă. Acum povestea continuă - iar neobişnuita lor călătorie de familie s-a transformat într-un jurnal pe contul lor de instagram, în care îşi povestesc paşii şi încercările prin care trec. Astfel, Breanna le-a împărtăşit celor peste 180.000 de followerşi ai contului său cum a decurs perioada alăptării. Julie şi-a dorit foarte mult să-şi alăpteze nepoata - cu atât mai mult cu cât făcuse asta pentru fiica şi fiul ei în tinereţe. Dar lucrurile nu au fost atât de simple, dată fiind vârsta sa. Breanna spune că ea şi soţul ei nu au avut aşteptări ca Julie să facă asta. Dar Julie a încercat din răsputeri să alăpteze, în ciuda faptului că s-a confruntat şi cu o depresie postpartum destul de severă. "Mama a avut lapte chiar şi la vârsta ei, dar lucrurile nu au fost uşoare. A reuşit să alăpteze puţin, în rest ne-am bazat pe laptele praf şi asta a fost ok. I-am spus mamei să nu se streseze, iar micuţa noastră, Briar este un copil fericit şi doarme foarte bine", a povestit Breanna.

11 briar 3 jpg jpeg
stanga
dreapta
9 briar 1 jpg jpeg
10 briar 2 jpg jpeg
11 briar 3 jpg jpeg
12 briar 4 jpg jpeg
13 briar 5 jpg jpeg
14 briar 6 jpg jpeg
18 briar 7 jpg jpeg
16 briar 8 jpg jpeg
17 briar 9 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg