Burt Reynolds (82) abia se mai ţine pe picioare. Starea lui de sănătate este precară

15 martie, 2018
Burt Reynolds appears at the Metrograph, NYC jpeg

Legendarul actor Burt Reynolds, cunoscut pentru rolurile sale din filme cu mare lipici la public precum "Boogie Nights", "Smokey" sau "Gunsmoke", a ajuns de nerecunoscut la cei 82 de ani ai săi. S-a bucurat de o carieră încununată cu succes, însă problemele de sănătate nu i-au dat pace.

image

În 2010, la 75 de ani, actorul trecea printr-o intervenţie chirurgicală de bypass cvintuplu în urma căreia declara că se simte ca şi cum ar avea un motor cu totul nou. Şi asta nu a fost singura intervenţie chirurgicală suferită, trecând de mai multe ori pe masa de operaţii, dar şi pe la dezintoxicare. Pe atunci, un apropiat al starului declara: “Este atât de slăbit, încat picioarele îi tremură uneori şi se prăbuşeşte”.

Iată că la cei 82 de ani abia se mai ţine pe picioare şi merge ajutat de un baston. În tinereţe îşi făcea singur cascadoriile în filme., dar miercuri, Burt Reynolds a apărut într-o stare precară la un eveniment la care invitaţii au putut viziona un film din 1972 în care el a jucat în rolul principal, "Deliverance".

image

Cu o nominalizare la premiul Oscar pentru jocul său actoricesc impecabil, deovedind o mobilitate remarcabilă care l-a ajutat să-şi facă singur cascadoriile, starul a ajuns să fie sleit de putere.

A purtat un costum negru şi o cămaşă albastru închis, iar la gât o eşarfă culoarea burgundy. Nici celebrităţile nu sunt ferite de problemele de sănătate care apar odată cu înaintarea în vârstă şi, în ciuda acestui fapt, Burt merită admiraţia pentru că încă mai apare la evenimente, vizibil slăbit, sănătatea fiindu-i afectată de mai multe afecţiuni. În 2009 şi-a făcut o operaţie majoră la coloană, intervenţia fiind una reuşită, dar în timp durerile au reapărut. Acum se deplasează cu dificultate, iar cele mai recente fotografii cu el sunt îngrijorătoare.

La cea de-a 55-a ediţie a Globurilor de Aur.

Foto: Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg