Burt Reynolds a fost un sex simbol al anilor '70. Uite cu ce femei s-a iubit

6 septembrie, 2018
Burt Reynolds RIP (11) jpeg

Şarmant, cu alură atletică, mereu cu replicile la el, legendarul actor a făcut să suspine multe femei în anii săi de glorie.

image

Burt Reynolds a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood în anii ’70. Faimos pentru filmele sale gen "road movie", ca şi pentru mustaţa caracteristică, actorul din "Smokey and the Bandit" şi-a consolidat imaginea de sex-simbol după apariţia în "Deliverance", "The Longest Yard" şi "White Lightning".

Fotografia nud a actorului (cu o mână plasată strategic) care a apărut în „Playgirl” a devenit o imagine emblematică în epocă.

image

De-a lungul anilor, actorul a avut relaţii cu Tammy Wynette, Adrienne Barbeau, Sally Field, Goldie Hawn şi Chris Evert. Reynolds a fost căsătorit cu actriţa Loni Anderson din 1988 până 1993.

Însă, acesta susţine că marea iubire a vieţii lui a fost actriţa Sally Field, cu care s-a cunoscut pe platourile de filmare din Georgia de la filmul „Smokey and the Bandit”. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere,  iar chimia dintre cei doi a fost observată de toţi colegii lor. Însă, povestea lor de dragoste s-a risipit totuşi prea repde. S-au iubit cu pasiune cinci ani de zile, iar apoi şi-au spus „Adio”. „Ea a fost dragostea vieţii mele. Doar cinci ani, dar durerea despărţirii de ea n-a dispărut nici azi”,spunea Reynolds. În 2016,  Reynolds şi-a lansat autobiografia, „But Enough About Me”, ocazia perfectă pentru a recunoaşte că încă o iubeşte, după atâta timp, pe Sally, şi că regretă enorm că a pierdut-o.

image


Recente pe Ok! Magazine

PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}