Bustul generos al lui Taylor Swift stârneşte îndoieli. Şi-a pus silicoane?

12 iulie, 2016
Taylor Swift Spotted Shopping jpeg

Lăsăm la o parte că este cel mai bine plătită vedetă din 2016, cu 170 mil. de dolari câştigaţi în ultimul an. Mulţi privesc dincolo de portofel, direct la pieptul cântăreţei, care afişează deja un bust mai plin decât în mod normal.

Aici, pe 24 mai 2016. Îmbrăcată lejer, dar cu un piept care iese în evidenţă fie printr-un sutien cu push-up, fie datorită unei operaţii estetice de augmentare

Mai exact, de când l-a părăsit pe Calvin Harris şi s-a cuplat fără jenă cu Tom Hiddleston, am fost martorii unei creşteri vizibile în volum a formelor lui Taylor, încât aproape toţi suntem convinşi că a apelat la augmentarea sânilor. Altfel nu ne explicăm diferenţele clare între blondina de acum un an, de la gala premiilor Billboard, şi cea din prezent, de la braţul actorului de 35 de ani. Mai jos, din 4 iulie:

Taylor e cea din dreapta, iar pieptul ei nu este deloc încorsetat de costumul de baie. Formele sale sunt mult mai rotunde decât înainte

Un bust mai generos care n-ar fi putut fi astfel decât dacă vedeta a apelat la implanturi cu silicoane – discrete, ce-i drept, nu ostentative - , ceea ce este puţin cam neaşteptat din partea ei.

Cea mai vizibilă diferenţă: din 2015 şi acum

Nu de alta, dar a ţinut cu dinţii la imaginea ei foarte puritană şi naturală, chiar clasică, iar acum pare c-a trecut la un nou nivel. Poate că succesul copleşitor, gaşca de fete bune şi nebune pe care le are în preajmă, cât şi ispitele mondenului au convins-o să investească în corpul ei, sau mai bine zis să-l upgradeze în partea de sus, în ton cu starletele momentului.

Cu Tom, la întâlnire

Pentru că Taylor nu avea nevoie de implanturi cu silicoane, având în vedere că arată extraordinar de bine, de fit, iar nici la capitolul bust nu stătea rău. Dar alegerea ei surprinde, cum spuneam. Poate că are nevoie de schimbare în viaţa ei, inclusiv de această încă neconfirmată operaţie de mărire a sânilor, îndepărtându-se tocmai de imaginea angelică şi cuminte de-acum câţiva ani. În fond, a trecut şi de la puşti la bărbaţi în toată firea. Norocosul actual e Tom Hiddleston, cu care se afişează aproape ostentativ în faţa presei – voit sau nu, funcţionează. Sunt mai celebri ca oricând.

FOTO GETTY IMAGES, INSTAGRAM, HEPTA



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg