Ca-n ’90! Băieţii de la ‘NSYNC, reuniţi la o aniversare. Cum arată, după 14 ani?

10 august, 2016
6/13/98 Anaheim, CA  "N Sync at the Edison International Field for KIIS FM's Wango Tango concert to jpeg

Trebuie să vă anunţăm că una dintre trupele favorite ale adolescenţilor din anii ’90, boy bandul ‘NSYNC, va primi o stea pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood în 2017. Dar, pe lângă asta, membrii trupei atât de în vogă acum 20 de ani s-au şi reunit cu o ocazie specială.

NSYNC s-a format în 1997 şi s-a destrămat în 2002

Luni seara, cei 5 membri ai trupei de băieţi, „Bye, Bye, Bye”, au petrecut şi s-au distrat de minune împreună la aniversarea unuia dintre ei: JC Chasez, care a împlinit 40 de ani. Evident  că petrecerea a trecut şi prin social media, datorită celui mai faimos dintre cei 5 cântăreţi. Justin Timberlake n-a mai putut de bucurie să-şi revadă colegii de trupă NSYNC şi a postat pe Instagram o poză revelatoare, de tipul: “atunci şi acum”, după 14 ani. Sincer, arată aproape neschimbaţi.

Iată "formaţia" completă de luni seara

Toţi 5 – Justin, Lance Bass, Joey Fatone, JC Chasez şi Chris Kirkpatrick – arată chiar tineri şi frumoşi. chiar mai bine, poate, dacă ne gândim că pe atunci erau şi ei la finalul pubertăţii, iar acum s-au maturizat ca nişte bărbaţi chipeşi. Ce e cel mai frumos e că au rămas prieteni în toţi aceşti ani de la despărţirea trupei din 2002.

Succesul lor i-a desemnat ca idoli ai adolescenţilor

NSYNC, care a activat între 1995 şi 2002, a vândut peste 50 de milioane de albume şi a fost a opta cel mai bine vândută trupă boy band din istorie. Unde mai punem că orice adolescent voia să fie Justin Timberlake şi să aibă acele mişcări de dans sincron ale băieţilor…

'N Sync

În orice caz, la mulţi ani, JC Chasez, pentru cei 40 de ani împliniţi! Între timp, iată cum arătau atunci şi cum arată acum băieţii de la NSYNC!

JC Chasez

Atunci şi acum

Sărbătoritul are de acum 40 de ani şi, alături de Justin Timberlake pe care-l ştia de mic, a fost solistul trupei. După destrămare, a încercat o carieră solo, în timp ce scria şi melodii pentru alţi artişti. Până una-alta, JC a activat ca jurat pentru emisiunea America’s Best Dance Crew, a mai fost actor ocazional şi are o iubită superbă de câţiva ani.

Chris Kirkpatrick

Atunci şi acum

Are 44 de ani şi a avut rol de contratenor în trupa NSYNC – a doua din care a făcut parte, devenind popular în band şi datorită dreadlockurilor sale. Ulterior, Chris a mai apărut în show-uri de televiziune şi e acum cunoscut ca star TV. Din 2013 este căsătorit cu Karly Skladany şi, de asemenea, activează în altă trupă, Nigels 11. Iar, dat fiind ce viaţă grea a avut el şi familia sa în copilărie, Chris a ridicat Fundaţia Chris Kirkpatrick pentru a ajuta copiii defavorizat. Este şi singurul care speră la o reuniune reală NSYNC.

Lance Bass

Atunci şi acum

Blondinul timid din videoclipurile NSYNC are 37 de ani acum şi, după despărţirea de băieţi, s-a concentrat pe cariera de actor şi producător. În prezent, este căsătorit legal cu Michael Turchin.

 Joey Fatone

Atunci şi acum

Avea doar 17 ani când a intrat în trupa NSYNC, dar abilităţile lui s-au dezvoltat după despărţire. Artistul de 39 de ani a devenit actor şi gazdă TV pentru Dancing With the Stars. În principiu,  cariera sa a rămas în televiziune. Pe plan personal, are două fetiţe cu soţia sa, Kelly Baldwin – iubirea sa din liceu.

FOTO Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg