Cabral a dezvăluit prin ce a trecut: „Eu eram plin de carne vie în palme”

5 aprilie, 2023

Cabral a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, după ce a fost implicat într-un accident grav cu motorul.

1 cabral bullying 2 jpg jpeg

Deși e mereu cu zâmbetul pe buze și cu glumele la el, Cabral, celebrul prezentator de la Pro TV, a fost implicat în mai multe accidente cu motorul de-a lungul timpului. 

Invitat în podcastul lui Horia Brenciu, el a recunoscut că ultimul accident pe care l-a avut ar fi putut să-i fie fatal. „Tata asta m-a învățat, că în viață nu există limite decât alea pe care ți le-ai pus tu. Nu există limite. Am avut trei trânte. Legal vorbind, am avut dreptate de fiecare dată. Dar eram mic, eram prost și făceam greșeli. La un moment, cea de-a treia trântă, eram cu un motor care nu era al meu.

Și încercam să-mi dau seama de dinamica motorului și cred că mergeam prea tare. De pe cedează mi-a intrat un domn cu o carosată din aia e 7 tone. L-am văzut, mi-am dat seama că nu mai am timp. Am blocat spatele, am glisat-o puțin și am intrat sub mașinile parcate. Eu întins, știi cum e? Că se face urmă de cretă după tine. N-a fost cazul. I-am zis, ‘Du-te acasă, că nu ne-am atins’. Legal, eu aveam dreptate. Dar omenește, eu sunt prostul. Dacă eu sunt prostul, du-te acasă. Cumva, ar fi bine să ne ași asumăm lucrurile pe care le facem”, a susținut Cabral.

Ce a pățit în ambulanță Cabral

Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” a trăit o situație neașteptată și când ambulanța a ajuns la fața locului. „A venit Salvarea să mă ia. Băieții îmi lăsaseră casca în cap. Și a venit domnul care era șofer și era proaspăt angajat și a tras de cască, era legată. Și după aia mi-a pus piciorul în umăr și a început să tragă. După ce a făcut asta, eu eram cu genunchii făcuți terci, pietre, sânge carne și el când s-a așezat mi-a pus direct mâna pe genunchi.

M-a pus pe targă și când au închis ușile de la salvare și mi-au dat peste călcâie. După aia, a plecat de urgență către Floreasca. Și-a dat seama că s-a stricat sirena. A deschis geamul și striga pe Unirii: ‘Dați-vă la o parte, sunt cu domnul Cabral’. Când m-au dat jos din Salvare, s-a frânt targa. Și atunci m-am ridicat într-un picior și am plecat”, și-a amintit, amuzat, Cabral.

Odată ajuns la spital, medicul care l-a preluat pe Cabral le-a spus asistentelor să-i taie pantalonii, deoarece era plin de răni și sânge. Atunci, prezentatorul le-a oprit, căci nu purta lenjerie intimă. „Mă ia, mă pune pe o din aia metalică de morgă. Eu eram plin de carne vie în palme. Și i-am zis, ‘Domnul doctor, stați așa. Eu nu port chiloți, niciodată. Eu la genunchi sunt tăvălit rău, dar mai sus totul e în regulă’”, a mai dezvăluit Cabral.

Cum a fugit din spital Cabral

Având în vedere starea lui, medicii l-au dorit să îl țină o perioadă mai lungă de timp în spital, sub observație. El nu și-a dorit asta, așa că a decis să fugă din spital, acoperit doar de o pânză, în zona intimă.

„Și atunci am fugit din spital. Pentru că după ce mi-ai făcut genunchii, mi-au curățat rănile, stăteam pe un scaun și așteptam să mă trimită acasă. Mi-au făcut 17 radiografii. Și mi-au zis că nu pot să mă elibereze, că trebuie să mă țină sub observație.

Am sunat un prieten să mă ia. Eu, cum m-a făcut mama, plin de bandaje, ligamentele încrucișate, așa am părăsit Spitalul de urgență Floreasca. Pe 3 ianuarie. Oamenii, atât de șocați, că n-au apucat să facă poze. Trei zile am plâns acasă”, a încheiat Cabral.

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg