Cabral face bilanțul la aniversarea de 45 de ani: "Am o colegă de apartament care - după 15 ani împreună - tot mă ciupește de fund"

5 octombrie, 2022
cabral fb jpg

Cabral împlinește, astăzi, 45 de ani, dar sărbătorește departe de țară, de Andreea și de copii. Prezentatorul fimează acum în Republica Dominicană împreună cu Adela Popescu.

“A făcut băiatul 45. N-am învățat mare lucru, dar m-am prins de niște chestii...

N-am ajuns miliardar, dar am strâns prieteni mișto... care valorează miliarde. Am înțeles că nu trebuie să mă compar decât cu mine, cel de ieri. M-am acceptat așa cum sunt, mișto, dar imperfect. Am trei copii care mă fac mai fericit decât lumea.

Am o colegă de apartament care - după 15 ani împreună - tot mă ciupește de fund când trec pe lângă ea. Și reciproc, negreșit.

Și am un trup scluptat. Cu generozitate, că doar că nu m-am zgârcit la material...

Cât despre creier... după cum se poate observa la liber... n-are mamaia, că v-ar da. Vă trimit de-aci niște gânduri bune și apusul de azi”, mărturisește Cabral.

Prezentatorul îi duce dorul soției sale. “Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima și stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol. Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Așa că dacă nu adorm repede... stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text... sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi".Recente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg