Cadoul pe care Jennifer Lopez nu-l va uita niciodată: un colac de WC încrustat cu diamante, primit în dar de la Ben Affleck!

26 mai, 2021
1 jennifer lopez are o relatie cu ben affleck intro jpg jpeg

Ştirea că Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt din nou împreună, după aproape 20 de ani, a şocat pe toată lumea. Dar iată ce e cu adevărat şocant: colacul de WC portabil, încrustat cu pietre preţioase, pe care actorul i l-a făcut cadou artistei în 2003. 

Ceea ce părea la început doar o bârfă a devenit cât se poate de serios. Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt din nou împreună, la aproape 20 de ani distanţă de la primul lor sărut. Momentele sporadice în tandem s-au transformat în zile întregi şi iată că avem confirmarea reaprinderii focului. 

Cea mai recentă imagine cu Bennifer ne indică un detaliu surprinzător: actorul a reînceput să poarte ceasul primit cadou de la cântăreaţă în 2003. Ceea ce ne aduce aminte de unul dintre cele mai savuroase zvonuri ale relaţiei lor din anii 2000. 

Jennifer Lopez are o relatie cu Ben Affleck
Jennifer Lopez are o relatie cu Ben Affleck

Se ştie că Jennifer Lopez este obsedată de germeni şi nu suportă să folosească alte toalete decât cea personală. Este deja de notorietate faptul că la unele evenimente a cerut ca un etaj întreg să fie blocat doar pentru a avea ea intimitatea necesară când dorea să ajungă la baie.

Prin urmare, se pare că în 2003 Ben Affleck i-ar fi făcut acesteia un cadou mai puţin obişnuit de Crăciun: un colac de toaletă portabil. Dar nu orice fel de colac, ci unul încrustat cu safire, rubine, perle şi diamante, în valoare de 105 000 de dolari. Designul ar fi fost gândit chiar de Ben, despre care se ştie că era fascinat de formele iubitei sale.

”Pietrele preţioase erau înfipte în plastic cu atenţie, ca Jennifer să nu-şi rănească posteriorul”, a declarat o sursă din anturajul lui Ben Affleck pentru The National Enquirer la vremea aceea. 

 Deşi Jennifer Lopez a negat în cadrul unui interviu din 2013 că ar avea în casă aşa ceva, Ben declarase în 2003 că obiectul există, la The Tonight Show with Jay Leno. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg