Cadoul special pe care Carmen și Klaus Iohannis îl vor primi în Singapore! E de neprețuit

10 martie, 2023

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au ajuns ieri, 9 martie, în Singapore, unde efectuează o vizită de stat.

carmen si klaus iohannis

Ministerul de Externe din Singapore a anunțat oficial că președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor primi pe parcursul vizitei în Singapore un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor.

„Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitația președintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Singapore și România.

Președintele Iohannis va fi însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, și de înalți oficiali ai Președinției României”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului de Externe din Singapore. Acolo, președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu președintele Halimah și o întâlnire cu premierul Lee Hsien Loong.

„Președintele Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, invitați la un banchet de stat de Halimah și Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.

Au fost și în Japonia

Klaus și Carmen Iohannis s-au întâlnit pe 7 martie, la Tokyo, cu Împăratul și Împărăteasa Japoniei. Cele două doamne au fost foarte elegante și discrete, optând pentru culori calde ale ținutelor.

Știm preferința primei doamne a României pentru rochiile și fustele scurte. Și de data aceasta, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie care-i trecea foarte puțin de genunchi. Prima doamnă a României a purtat o rochie cu mânecile scurte și mâinile la vedere, de un roz pudrat în aceeași nuanță cu pantofii. Talia a fost marcată de un cordon galben și nu a omis poșeta, de data aceasta un clutch. Carmen Iohannis a afișat un look tineresc, cu părul desfăcut.

La întâlnirea formală, Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei a avut o ținută mult mai rigidă, un costum uni format din taior galben și fustă galbenă, cu o lungime până la jumătatea gambei. Împărăteasa nu a purtat poșetă în pozele oficiale. Klaus Iohannis și Naruhito, Împăratul Japoniei, au optat pentru costume bleumarin și cravate. Cuplul japonez s-a asortat, căci împăratul a purtat o cravată galbenă, în aceeași nuanță cu ținuta soției sale. În schimb, Klaus Iohannis a ales o cravată bleu deschis, chiar dacă nuanța nu se regăsea nicăieri în outfit-ul soției.

Foto: arhivă, FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg