Cadoul special pe care Carmen și Klaus Iohannis îl vor primi în Singapore! E de neprețuit

10 martie, 2023

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis au ajuns ieri, 9 martie, în Singapore, unde efectuează o vizită de stat.

carmen si klaus iohannis

Ministerul de Externe din Singapore a anunțat oficial că președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, vor primi pe parcursul vizitei în Singapore un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor.

„Președintele României, Excelența Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitația președintelui Halimah Yacob. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Singapore și România.

Președintele Iohannis va fi însoțit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu, și de înalți oficiali ai Președinției României”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului de Externe din Singapore. Acolo, președintele Klaus Iohannis va avea o întrevedere cu președintele Halimah și o întâlnire cu premierul Lee Hsien Loong.

„Președintele Iohannis și Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, invitați la un banchet de stat de Halimah și Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.

Au fost și în Japonia

Klaus și Carmen Iohannis s-au întâlnit pe 7 martie, la Tokyo, cu Împăratul și Împărăteasa Japoniei. Cele două doamne au fost foarte elegante și discrete, optând pentru culori calde ale ținutelor.

Știm preferința primei doamne a României pentru rochiile și fustele scurte. Și de data aceasta, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie care-i trecea foarte puțin de genunchi. Prima doamnă a României a purtat o rochie cu mânecile scurte și mâinile la vedere, de un roz pudrat în aceeași nuanță cu pantofii. Talia a fost marcată de un cordon galben și nu a omis poșeta, de data aceasta un clutch. Carmen Iohannis a afișat un look tineresc, cu părul desfăcut.

La întâlnirea formală, Majestatea Sa Masako, Împărăteasa Japoniei a avut o ținută mult mai rigidă, un costum uni format din taior galben și fustă galbenă, cu o lungime până la jumătatea gambei. Împărăteasa nu a purtat poșetă în pozele oficiale. Klaus Iohannis și Naruhito, Împăratul Japoniei, au optat pentru costume bleumarin și cravate. Cuplul japonez s-a asortat, căci împăratul a purtat o cravată galbenă, în aceeași nuanță cu ținuta soției sale. În schimb, Klaus Iohannis a ales o cravată bleu deschis, chiar dacă nuanța nu se regăsea nicăieri în outfit-ul soției.

Foto: arhivă, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJetCeline jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg