Cadru de familie! Cristiano Ronaldo, alături de gemeni şi de fiul cel mare

5 iulie, 2017
ronaldo gemeni png

Deşi s-a zvonit multă vreme că a apelat din nou la o mamă surogat şi că urmează să devină tată de gemeni, fotbalistul Cristiano Ronaldo n-a confirmat aceasta veste decât după naşterea gemenilor. Iar acum nu se poate opri din postat imagini cu aceştia pe reţelele de socializare!

Cadru de familie

Mândru de familia sa, sportivul de la Real Madrid a postat pe reţelele de socializare o nouă fotografie cu gemenii săi, o fetiţă şi un băieţel, dar şi cu Cristiano Ronaldo Jr, băieţelul lui mai mare. Fotbalistul le-a povestit fanilor internauţi că băieţelul de şapte ani se comportă deja ca un frăţior mai mare pentru mezini şi că este foarte responsabil în ceea ce priveşte îngrijirea lor.

Fotografia cu care a confirmat venirea pe lume a gemenilor

La vederea unui astfel de cadru familial, fanii internauţi nu s-au putut abţine să nu-l felicite pe sportiv pentru familia frumoasă pe care o are. Unii dintre ei au speculat, însă, şi faptul că fotbalistul se pregăteşte să devină tată a patra oară, iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, fiind însărcinată. Rămâne de văzut, însă, dacă Cristiano Ronaldo va confirma această informaţie.

Iubita lui pare a fi însărcinată

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg