Cadru de familie! Cristiano Ronaldo, alături de gemeni şi de fiul cel mare

5 iulie, 2017
ronaldo gemeni png

Deşi s-a zvonit multă vreme că a apelat din nou la o mamă surogat şi că urmează să devină tată de gemeni, fotbalistul Cristiano Ronaldo n-a confirmat aceasta veste decât după naşterea gemenilor. Iar acum nu se poate opri din postat imagini cu aceştia pe reţelele de socializare!

Cadru de familie

Mândru de familia sa, sportivul de la Real Madrid a postat pe reţelele de socializare o nouă fotografie cu gemenii săi, o fetiţă şi un băieţel, dar şi cu Cristiano Ronaldo Jr, băieţelul lui mai mare. Fotbalistul le-a povestit fanilor internauţi că băieţelul de şapte ani se comportă deja ca un frăţior mai mare pentru mezini şi că este foarte responsabil în ceea ce priveşte îngrijirea lor.

Fotografia cu care a confirmat venirea pe lume a gemenilor

La vederea unui astfel de cadru familial, fanii internauţi nu s-au putut abţine să nu-l felicite pe sportiv pentru familia frumoasă pe care o are. Unii dintre ei au speculat, însă, şi faptul că fotbalistul se pregăteşte să devină tată a patra oară, iubita sa, modelul Georgina Rodriguez, fiind însărcinată. Rămâne de văzut, însă, dacă Cristiano Ronaldo va confirma această informaţie.

Iubita lui pare a fi însărcinată

foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg