Călătorie în timp şi dincolo de el cu #partyforhistory J&B!

1 decembrie, 2014

Într-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele două etaje ale magazinului Cocor, un spaţiu complet redecorat, petrecerea J&B #partyforhistory a lansat în România platforma cu acelaşi nume,

Petrecerea #partyforhistory sau noaptea în care timpul s-a oprit preţ de câteva ore de distracţie pură în cel mai rar stil J&B RARE.

Într-un cadru generos semi-industrial oferit de ultimele două etaje ale magazinului Cocor, un spaţiu complet redecorat, petrecerea J&B #partyforhistory a lansat în România platforma cu acelaşi nume, prima tematică aleasă fiind atmosfera legendară Studio 54.

Cu un line up de zile mari (Lindstrøm, V. Stankov, Golan) la petrecerea J&B am avut ocazia sa petrecem ca niste staruri rock alaturi de curatorul simbolic Eddie Tatham, initiatorul J&B RARE.

De-a lungul timpului, petrecerile gazduite de J&B au fost petreceri ce au intrat in cartile de istorie, J&B RARE, fiind bautura cea mai populara in Las Vegas-ul anilor ’58. Mai mult decat atat, J&B RARE era savurat la scena deschisa de catre cei “bogati si faimosi” precum: Frank Sinatra, Dean Martin si Sammy Davis Jr care au introdus aceasta bautura chiar in show-urile lor. Daca il veti cauta pe Tatham pe Google, e posbil sa va intalniti cu urmatoarea fraza biografica: “there is no death listed for Eddie”, acesta este si motivul pentru care petrecerea J&B #partyforhistory l-a avut chiar pe Tatham in calitate de curator spiritual, cel care a creat un stil de viata inca actual si foarte apreciat prin intermediul J&B.

Pentru ca Eddie Tatham este inspiratia pentru spiritul neconventional J&B, la cel mai inalt etaj al #partyforhistory, personajul sau a prins viata pentru o singura seara hosted by J&B.

Tematica petrecerii J&B a fost Studio 54, clubul care a intrat in istorie ca fiind cel mai exclusiv, greu de penetrat club din New York, din toate timpurile; locul unor extravagante zguiduitoare, insa mai presus de toate locul in care intre alb si negru sau gay si straight nu se fac diferente.

Decorurile flamboiante, crowd-ul exclusivist, mixul muzical nudisco, electronic sau dance, au ridicat #partyforhistory la nivelul de „legendar”, J&B demonstrand inca o data ca o petrecere buna nu trebuie sa faca istorie, o petrecere buna este istorie.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG