Călin Geambașu recunoaște că a divorțat pentru că avea o amantă

28 octombrie, 2022
calin si lavinia jpg

În ziua în care fosta sa soție împlinește 40 de ani, Călin Geambașu scrie un mesaj emoționant în care pare că recunoaște că regretă mariajul pierdut și scoate la suprafață mai multe lucruri neștiute din viața lui. Ba mai mult, artistul postează un filmuleț cu nunta lor de acum 20 de ani și face mărturisiri despre momentul despărțirii.

“Se împlinesc fix 20 de ani de la Noaptea Nunții Noastre…

Chiar în ziua nunții, Gaga împlinea vârsta de 20 de ani. Superb, dar într-adevăr eram un pic prea tineri pentru așa pas important, deși debordam de emoții splendide.

Acum, când fosta mea soție împlinește 40 de ani, merită din plin acest cadou din partea mea, o recunoaștere a altruismului ei și a vieții frumoase pe care am avut-o împreună, dar pe care eu nu am înțeles-o îndeajuns la vremea aia, fiind copleșit de activitățile și tumultul vieții, în niște ani care au stat la baza construcției a tot ce există azi. Munceam mult.

Postarea de acum e un gest de corectitudine și apreciere din partea mea în raport cu decența ei în fața greutății despărțirii atunci când i-am frânt inima în mod nemeritat, dar totodată reprezintă și un simbol al aducerii aminte a unor momente frumoase ce au caracterizat în mod majoritar viața noastră.

Puști fiind, am nesocotit iubirea necondiționată și nu i-am acordat înțelesul deplin, iar acest lucru reprezintă o greșeală. E drept, încă eram ciutani, așadar există circumstanțe atenuante pentru nepriceperea noastră, de aceea nu recomand nimănui să facă acest pas important la o vârstă prea fragedă, când deciziile majore se iau pripit, deși aburii iubirii sunt la cote înalte”, spune Călin Geambașu.

Artistul recunoaște că în căsnicia lui cu Lavinia a intervenit o a treia persoană.

“Mulți greșim când luăm iubirea necondiționată ca pe un bun cuvenit de la sine. Și unele femei procedează așa și este la fel de greșit.  În România, au loc anual peste 20.000 de divorțuri (sunt statistici oficiale).

În 2007 ne-am încadrat și noi în această statistică rece, dar amanta mea de atunci (devenită ulterior logodnica mea și mama copilului meu) a făcut tot ce ”trebuia pentru a ghidona” lucrurile în direcția asta, știind că eu nu voiam în ruptul capului să devin ca Nero și să-mi înșel toată viața soția, trăind vieți paralele. Slăbiciunea mea avea ca substrat o intenție bună; intenția de a fi cât mai departe de zona minciunii prelungite.

Deși am decis să înaintez actele de divorț, în spatele acțiunii mele era și este în continuare mult respect și prețuire pentru singura femeie care mi-a devenit soție, Lavinia (Gaga).

În acei 5 ani (2002 - 2007) am trăit de toate, deși eram foarte tinerei pentru atâtea realizări și experiențe venite în abundență (cumpărat apartament, renovări, amenajat studio, electronice, mobilă, haine multe, mașină cabrio și limuzină, concedii în străinătate plus munte și mare în România, cluburi cu party-uri speciale, producții audio pentru emisiuni TV făcute în studio-ul meu din apartament, pus bazele trupei de azi, contracte și concerte multe, festivaluri, prieteni, prietene, etc.). Mulțumim, Doamne!

Muncă și investiție multă, distracție și aventură multă! Combinația perfectă. Orice era posibil și se întâmpla imediat, în urma muncii și a proiecțiilor noastre.

Însă, Visul American a venit prea repede pentru noi, l-am trăit din plin, dar ne-a copleșit, e clar; nu eram încă pregătiți pentru atâtea bucurii și nu am gestionat optim valul de lucruri bune ce ni se întâmplau”.

calin geambasu si fiul jpg

 Călin mărturisește că îi dau lacrimile când privește către trecut.

“Acum, când am revăzut filmarea, recunosc, am lăcrimat; de bucurie că am avut șansa să întâlnesc așa femeie frumoasă, dezinvoltă și inteligentă, imediat după lunga mea relație din adolescență, iubirea cu Pisa.

Azi, când Gaga împlinește 40 de ani, o privesc cu admirație cum este o mămică dăruită în totalitate fiicei ei, iar acest lucru mă face să o apreciez și mai mult.  La mulți ani!”Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg