Calista Flockhart cu plimbările, Harrison Ford cu izolarea. Secretul mariajului celor doi actori

4 aprilie, 2020
4 calista jpg jpeg

Calista Flockhart a câştigat simpatia publicului din întreaga lume cu rolul din serialul „Ally McBeal”. Actriţa l-a cucerit însă cu umorul ei şi pe Harrison Ford, care, la 66 de ani, a luat-o de soţie. Cei doi vor bifa în acest an 10 ani de când sunt împreună.

În plină pandemie, actriţa de 55 de ani a fost fotografiată de paparazzii într-o ţinută casual şi fără machiaj, în timp ce îşi plimba câinii. Spre deosebire de soţia sa care nu ezită să iasă din casă în vremurile coronaviruslui, Harrison e mai precaut şi preferă să stea izolat.

3 calista3 jpg jpeg

Ford a dezvăluit recent secretul mariajului lor. Actorul de 77 de ani susţine că respectă o regulă simplă:„Nu vorbesc. Dau din cap ", a glumit starul din "Indiana Jones", iar răspunsul lui a amuzat pe toată lumea.

Calista Flockhart şi Harrison Ford vor sărbători în luna august a acestui an zece ani de la nuntă. De obicei, cei doi îşi petrec timpul în Los Angeles sau într-o fermă din Wyoming, dar recent au revenit în California, după ce a izbucnit pandemia.

calista2 1 jpeg

Calista şi Harrison s-au întâlnit la Globurile de Aur în 2002 şi au rămas împreună. Ba mai mult, au adoptat şi un băiat, pe Liam, care astăzi are 19 ani. În plus, Harrison are alţi patru copii, Bill în vârstă de 52 de ani, Willard, 50 de ani, Malcolm, 32 de ani, şi Georgia, în vârstă de 29 de ani. Aceştia provin din căsătoriile pe care Ford le-a avut înainte de Calista, cea cu Mary Marquardt şi cu Mellis Mathison.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}