Calvin Harris o atacă - din nou - pe Taylor Swift: "E surdă, nu tristă"

24 iunie, 2016
taylor swift glamour 29july15 instagramtaylorswift b 810x810 2 jpg jpeg

Loviturile fostului iubit al cântăreţei nu se simte prea bine în postura jenantă de ex lăsat baltă, în văzul lumii, pentru un actor precum Tom Hiddleston. Evident că, la vederea unor fotografii compromiţătoare cu Taylor şi britanicul sărutându-se pe malul mării nu fac bine niciunui iubit părăsit după o relaţie de un an... Dar ce l-a înfuriat şi dat peste cap pe DJ?

Taylor cu Tom, surprinşi pe plajă

Calvin Harris (32) susţine că se simte LIBER după ce-a scăpat de blondină, însă comentariile lui publice spun altceva. DJ-ul, care e mai mare decât aceasta cu şase ani, a luat la mişto noul cuplu care face furori cu fiecare apariţie, numindu-l sarcastic Hiddleswift. Fanii au ripostat, acuzându-l că e gelos pe fosta lui iubită că şi-a găsit pe altcineva la nici două săptămâni de la despărţire. Dar Calvin şi-a şters comentariile rapid.

stanga
dreapta
taylor swift jpeg
taylor swift png
taylor swift distractie jpeg
taylor swift vacanta jpeg
taylor swift jpeg
taylor swift jpeg
calvin harris, taylor swift GettyImages 518985892 jpeg
calvin harris taylor swift deleted pics 4 jpeg
taylor swift calvin harris pool date ftr jpeg
taylor swift calvin harris reunite romantic boat ride with gigi hadid joe jonas jpeg
taylor swift calvin harris snowman jpeg
taylor swift calvin harris snowman 1 jpeg
taylor swift calvin harris vacation 1 jpeg
taylor swift calvin harris vacation 4 jpeg

Fostul iubit al lui Taylor este pe locul 30 în topul milionarilor britanici din muzică.

Acum, artistul de 32 de ani comentează despre Tay că “a controlat media şi toată situaţia” în favoarea ei. “N-aveam nicio idee despre ce se petrece. Iar asta face ca totul să fie şi mai urât din perspectiva mea”, a scris el pe Instagram – acolo unde se dezbate atât de intens despărţirea de cântăreaţă.

Comentariile recente ale lui Calvin

Culmea, cu toate că însuşi Calvin a mărturisit că faţă de blondină simte “toată dragostea şi respectul”, şi-a şters mesajul între timp şi i-a dat şi unfollow, după ce a aflat de idila ei neoficială cu Tom Hiddleston.

O lovitură grea, mai ales că se petrece în văzul lumii, dar pe care DJ-ul scoţian a ales s-o pareze cu altele jenante. Căci miercuri, i-a dat follow din nou lui Taylor. “Mi-a păsat prea mult şi apoi nu mi-a păsat deloc. Sunt om, nu uitaţi asta”, a replicat el unui fan curios de ce Calvin ar fi făcut asta. Mai mult, a mărturisit şi cine a distrus relaţia de 15 luni: “Frate, eu nu am părăsit pe nimeni, iar ea e surdă, nu tristă. Sunt ok acum”.

Partea a doua de comentarii recente

Ce-i drept afişarea ostentativă a divei cu picioare interminabile alături de actorul din “Thor” ar fi supărătoare pentru oricine. Fotografiile compromiţătoare cu ei sărutându-se, la nici două săptămâni de la despărţirea de Harris, au dăunat imaginii puritane ale lui Taylor. Unii o susţin în continuare, fermecaţi 100% de ea, alţii cred că totul e regizat pentru a-i creşte popularitatea. Dar cel care suferă cel mai mult e şi singurul care face asta – Calvin. BAD BLOOD se potriveşte perfect în context...

Şi iată ce-a însemnat un an de Taylor Swift şi Calvin Harris: