Cameron Diaz a devenit pentru a doua oară mamă, la 51 de ani. Vedeta a făcut personal anunțul

26 martie, 2024

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și soțul său Benji Madden, în vârstă de 45 de ani, au devenit în secret părinți pentru a doua oară.

cameron diaz mama 51  jpg

Cuplul a făcut marele anunț la sfârșitul săptămânii trecute, printr-o postare inedită și comună pe Instagram. Fericiții și emoționații părinți au spus că noul născut este adorabil și i-au dezvăluit și numele.

Actrița a postat pe contul ei un desen interesant, în care este notat: ”Mi-a spus o păsărică!”. După care a oferit detaliile uimitoare: „Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinalul Madden❤️🙏 Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și confidențialitatea copilului, nu vom posta nicio fotografie, dar el este foarte drăguț. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători 🍀 Multă dragoste de la familia noastră, către a ta! 🙏❤️Ce mai bune urări și o zi bună!!”, și-a încheiat Cameron Diaz anunțul.

Cei doi soți au un mariaj foarte reușit. Cameron Diaz s-a retras din lumina reflectoarelor și cochetează cu antreprenoriatul.

La un moment dat, s-a gândit să revină în cinematografie, însă a înțeles că e nevoie să fie full time pentru familie.

Utilizatorii rețelelor sociale i-au inundat cu mesaje de felicitări, apropiații le-au lăsat și emoticoane. Cameron Diaz a optat să nu dezvăluie data nașterii lui Cardinal sau alte detalii despre concepția sa.

Cameron și Benji s-au cunoscut în 2014 și s-au logodit în luna decembrie a aceluiași an. Au făcut schimb de jurăminte în ianuarie 2015, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc la reședința lor din Beverly Hills. Povestea de dragoste a cuplului a culminat cu o nuntă frumoasă și intimă. Cameron și Benji erau până nu de mult doar părinții mândri ai fiicei lor de patru ani, Raddix. Iată însă că fetița a devenit sora mai mare acum.

Frumoasa actriță din ”Îngerii lui Charlie” abandonase lumina reflectoarelor, pentru o tihnită viață de familie și o afacere cu vinuri. De dragul prieteniei cu Jamie Foxx, Cameron Diaz a acceptat în 2022 să revină pe platourile de filmare, însă după ce a terminat filmările, a anunțat că da, îi este clar, va renunța definitiv la actorie. Vedeta a decis să se dedice exclusiv proiectelor personale și acum iată, neașteptat, a devenit din nou mamă, deși e trecută de 50 de ani. Însă blondina a fost mereu o nonconformistă.

Foto: GettyImages & Profimedia & ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones la Cannes 2023, alături de fiica lor, Foto Getty (1) jpg
Donald și Melania Trump, GettyImages (2) jpg
FotoJet Sarah Michelle Gellar jpg
FotoJetJ Lo NY jpg