Cameron Diaz a devenit pentru a doua oară mamă, la 51 de ani. Vedeta a făcut personal anunțul

26 martie, 2024

Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, și soțul său Benji Madden, în vârstă de 45 de ani, au devenit în secret părinți pentru a doua oară.

cameron diaz mama 51  jpg

Cuplul a făcut marele anunț la sfârșitul săptămânii trecute, printr-o postare inedită și comună pe Instagram. Fericiții și emoționații părinți au spus că noul născut este adorabil și i-au dezvăluit și numele.

Actrița a postat pe contul ei un desen interesant, în care este notat: ”Mi-a spus o păsărică!”. După care a oferit detaliile uimitoare: „Suntem binecuvântați și încântați să anunțăm nașterea fiului nostru, Cardinalul Madden❤️🙏 Este minunat și suntem cu toții atât de fericiți că este aici! Pentru siguranța și confidențialitatea copilului, nu vom posta nicio fotografie, dar el este foarte drăguț. Ne simțim atât de binecuvântați și recunoscători 🍀 Multă dragoste de la familia noastră, către a ta! 🙏❤️Ce mai bune urări și o zi bună!!”, și-a încheiat Cameron Diaz anunțul.

Cei doi soți au un mariaj foarte reușit. Cameron Diaz s-a retras din lumina reflectoarelor și cochetează cu antreprenoriatul.

La un moment dat, s-a gândit să revină în cinematografie, însă a înțeles că e nevoie să fie full time pentru familie.

Utilizatorii rețelelor sociale i-au inundat cu mesaje de felicitări, apropiații le-au lăsat și emoticoane. Cameron Diaz a optat să nu dezvăluie data nașterii lui Cardinal sau alte detalii despre concepția sa.

Cameron și Benji s-au cunoscut în 2014 și s-au logodit în luna decembrie a aceluiași an. Au făcut schimb de jurăminte în ianuarie 2015, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc la reședința lor din Beverly Hills. Povestea de dragoste a cuplului a culminat cu o nuntă frumoasă și intimă. Cameron și Benji erau până nu de mult doar părinții mândri ai fiicei lor de patru ani, Raddix. Iată însă că fetița a devenit sora mai mare acum.

Frumoasa actriță din ”Îngerii lui Charlie” abandonase lumina reflectoarelor, pentru o tihnită viață de familie și o afacere cu vinuri. De dragul prieteniei cu Jamie Foxx, Cameron Diaz a acceptat în 2022 să revină pe platourile de filmare, însă după ce a terminat filmările, a anunțat că da, îi este clar, va renunța definitiv la actorie. Vedeta a decis să se dedice exclusiv proiectelor personale și acum iată, neașteptat, a devenit din nou mamă, deși e trecută de 50 de ani. Însă blondina a fost mereu o nonconformistă.

Foto: GettyImages & Profimedia & Shutterstock



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg