Cameron Diaz deţine secretul îmbătrânirii frumos

15 ianuarie, 2016
cameron diaz jpeg

O schimbare de carieră? După succesul cărţii ”The Body Book”, Cameron Diaz îşi încearcă norocul cu o alta: ”Longevity”, o carte în care vorbeşte despre secretele îmbătrânirii frumos.

image

Actriţa în vârstă de 43 de ani şi-a descoperit pasiunea pentru scris şi profită de ea. După bestsellerul ”The Body Book”, actriţa lansează cartea ”Longevity”. Cameron a împărtăşit această veste fericită şi cu fanii internauţi, postând imaginea noii sale coperte. ”Sunt atât de încântată încât simt că explodez de fericire. Imediat cum am văzut coperta mi-am zis că trebuie să v-o arăt”, a scris actriţa pe Instagram, acolo unde a făcut-o publică.

Şi da, coperta o întruchipează chiar pe ea, fără urmă de machiaj, demonstrând că vârsta este doar o cifră, ”teorie” pe care de altfel o susţine şi-n cartea cu pricina. ”Sunt foarte mândră de cartea mea şi abia aştept să vorbesc cu voi despre îmbătrânire – cum s-o faci cu graţie, sănătate şi înţelepciune”, a mai scris actriţa pe contul său de Instgram.

”Longevity” este continuarea celei din 2013, în care de asemenea vorbea despre frumuseţe, diete, îmbătrânire şi stil de viaţă.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg