Cine a convins-o pe Cameron Diaz să revină pe ecrane. Actrița mai dă o șansă Hollywood-ului

30 iunie, 2022
Cameron Diaz jpg

Părăsise ”cetatea filmului” fără să se mai uite înapoi. Dar iată că 2022 ne mai aduce o surpriză: revenirea lui Cameron Diaz.

Blondina ajunsă la 49 de ani va putea fi revăzută, după o lungă perioadă departe de camere, într-o comedie de acțiune, ce va fi difuzată de Netflix.

Se pare că Tom Brady și Jamie Foxx au reușit să o convingă să revină la sentimente mai bune vizavi de Hollywood, iar ”Back in Action” se va numi noul film în care Diaz va juca.

Ultima oară când Cameron și Foxx au jucat împreună a fost în 2014, într-un remake ”Annie”, un musical de comedie. Acesta a fost și ultimul rol al îndrăgitei actrițe la Hollywood, după care a decis să se retragă și să spună adio platourilor de filmare. Însă iată, la doar 8 ani distanță, același nume reușește să o convingă să revină și să filmeze pentru prima dată de când a devenit mamă.

Cameron Diaz (2) jpg

Pentru a o convinge, Foxx a organizat o conferință telefonică în trei cu o altă persoană care cochetase cu ideea retragerii: Tom Brady. El i-ar fi spus lui Diaz: ”Am auzit că-ți cauți motive să renunți la retragere. Ei bine, eu sunt maestru la asta.” Și i-ar fi oferit câteva sfaturi.

Cameron a dat vestea și în social media: ” Jamie Foxx, doar tu m-ai fi putut convinge să mă întorc! Abia aștept! O să fie colosal”, a scris actrița pe Instagram Stories.

Regizorul producției va fi Seth Gordon. Potrivit Variety, deși detaliile legate de producție sunt ținute sub cheie, se preconizează că filmările vor începe anul acesta.

Foxx este producătorul executiv al “Back in Action”, împreună cu Datari Turner, O’Brien și Mark McNair.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg