Camilla, confundată cu Prinţesa Diana

6 octombrie, 2010

Şeful Comitetului de Organizare a Jocurilor Commonwealth-ului, Suresh Kalmadi, a reuşit o gafă de proporţii la ceremonia de deschidere a competiţiei desfăşurate în New Delhi. Suresh a confundat-o pe Camilla, Ducesa de Cornwall, care l-a însoţit pe Prinţul Charles la Delhi, cu Lady Diana, fosta lui soţie, decedată într-un accident de maşină acum 13 ani.

Şeful Comitetului de Organizare a Jocurilor Commonwealth-ului din New Delhi, Suresh Kalmadi, a reuşit o gafă de proporţii la ceremonia de deschidere a competiţiei.

Suresh a confundat-o pe Camilla, Ducesa de Cornwall, care l-a însoţit pe Prinţul Charles la Delhi, cu Lady Diana, fosta lui soţie, decedată într-un accident de maşină acum 13 ani. În consecinţă, emoţionatul Kalmadi i-a mulţumit regretatei Lady Di pentru prezenţa la ceremonia inaugurală a jocurilor. Mai mult, acesta a persistat în eroare, declarând la conferinţa de presă: „Da, Prinţesa Diana a fost aici”. Apoi s-a corectat: „Prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall. Acum au plecat, dar au apreciat toate eforturile pe care le-am făcut aici”.

Desigur, Suresh a fost extrem de stresat cu organizarea, care a presupus, printre altele, renovarea bazelor sportive, fiind prima dată când India găzduieşte Jocurile Commonwealth-ului. Lucrurile nu au decurs însă în totalitate aşa cum plănuise, fiindcă indienii nu s-au înghesuit să asiste la diferitele concursuri, iar Suresh a trebuit să-i dea explicaţii Prinţului Charles pentru sălile aproape goale. Stresul şi-a spus astfel cuvântul şi organizatorul a cedat nervos, făcând o gafă colosală, pe care însă cuplul regal britanic a trecut-o cu vederea.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}