Campioana bunului gust! Top cinci rochii purtate de Simona Halep

22 octombrie, 2014

Jucătoarea noastră de tenis nu este doar o campioană, dovadă fiind victoria de astăzi cu Serena Williams, ci şi o tânără cu bun-gust. La cei 22 de ani ai săi, Simona Halep are o siluetă de invidiat şi îşi permite să poarte orice, din punct de vedere

Jucătoarea noastră de tenis nu este doar o campioană, dovadă fiind victoria de astăzi cu Serena Williams, ci şi o tânără cu bun-gust.

La cei 22 de ani ai săi, Simona Halep are o siluetă de invidiat şi îşi permite să poarte orice, din punct de vedere vestimentar. Cu toate acestea, apariţiile Simonei Halep în afara terenului sunt destul de discrete. Puţine au fost ocaziile în care am putut-o observa pe superba tenismenă purtând rochii. Cinci dintre ele ne-au rămas în minte, motiv pentru care vi le prezentăm şi vouă:

Deşi de-abia şi-a făcut un cont de Facebook, Simona nu s-a sfiit în a posta fotografii şi din afara terenului. Fanii s-au dovedit a fi încântaţi, motiv pentru care imaginea cu ea în rochiţa albă, mini, a strâns imediat numeroase aprecieri.

Click pe următoarea!

Îmbrăcata cu o rochie neagră şi purtând tocuri, coafată şi machiată, tenismena de 22 de ani pare de nerecunoscut. Clutch-ul galben asortat pantofilor a fost de mare efect.

La Singapore Draw Ceremony, Simona a purtat o rochie colorată la care a asortat o pereche de sandale verzi. Îndrăzneaţă alegere!

Imaginea cu Halep în rochie neagră a făcut imediat furori pe site-ul de socializare pe care a fost postată. Aceasta a asortat rochiei de dantelă neagră un clutch şi nişte pantofi roşii şi bine a făcut. Outfit-ul ei a dat dovadă de un gust desăvârşit.

Rochia maxi purtată de Simona a fost o alegere inspirată, dându-i acesteia un look relaxat, dar rafinat, totodată. Buclele lejere şi accesoriile discrete au fost cele care au completat ţinuta.Recente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg