Cancerul e în remisie! Cum arată Shannen Doherty acum?

23 iunie, 2017
shanen brenda png

După doi ani de luptă cu cancerul, Shannen Doherty anunţa că a ieşit triumfătoare din lupta cu cancerul. Acum, aceasta îşi trăieşte viaţa cu intensitate şi este recunoscătoare pentru fiecare zi în compania celor dragi.

Pe timpul tratamentului a fost nevoită să-l tundă. Aici e alături de mama sa!

Acum două luni, starul din „Beverly Hills” a anunţat că boala sa este în remisie, asta înseamnând că a răspuns tratamentului agresiv la care s-a supus şi că are şanse de a scăpa de cancer. Tocmai de aceea, Shannen Doherty s-a reinventat total!

Este cu zâmbetul pe buze mereu şi, deşi încă n-a uitat prin tot ce a trecut, spune că e pregătită să trăiască tot ce mai are de trăit. Zilele trecute, actriţa a postat pe contul de Instagram câteva fotografii tare îmbucurătoare pentru fanii ei internauţi.

Alături de soţul său, în prezent.

Le-a spus, cu acea ocazie, că e mai pregătită ca oricând să revină în atenţia tuturor cu proiecte profesionale uimitoare, acum că a primit o a doua şansă la viaţă. ”Sunt atât de recunoscătoare că trăiesc şi că sunt în remisie. Îmi dă mai mult timp să mă concentrez pe lucrurile pe care le iubesc: familia mea, scrisul, regizatul şi lupta pentru cauzele în care cred”, spune ea într-una dintre postările virtuale.

Shannen se bucură de fiecare zi trăită

Un alt lucru îmbucurător pe care l-am văzut în postările acesteia a fost faptul că părul a început să crească. Dacă pe timpul tratamentului şi-a ţinut părul tuns foarte scurt, acum Shannen se bucură de bucle generoase. Recunoaşte, însă, că e nerăbdătoare să crească şi mai lung de atât. ”Abia aştept să am plete lungi”, a scris aceasta în dreptul unei fotografii din trecut, de pe vremea când filma la ”Beverly Hills”.

Alături de soţul ei.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi