Cancerul e în remisie! Edith Gonzales, lacrimi de fericire

6 iunie, 2017
cancer edith png

Fericire fără margini! După aproape un an de luptă cu cancerul, Edith Gonzales are motive să zâmbească şi să răsufle uşurată: cancerul este în remisie!

Cancerul lui Edith este în remisie!

Fanii actriţei de telenovele au aşteptat cu sufletul la gură această veste: cancerul este în remisie, adică, boala răspunde la tratament şi sunt multe şanse ca Edith Gonzales să se însănătoşească şi să scape de cumplita boală de care suferă de aproape un an!

Fericitul anunţ a fost făcut chiar de îndrăgita cântăreaţă, prin intermediul contului ei de Instagram. Edith Gonzales s-a înregistrat în timp ce le mulţumea tuturor pentru susţinerea pe care a primit-o în toată această perioadă, dezvăluindu-le, tuturor, că boala e în remisie. ”Astăzi, am în posesie un act oficial pe care scrie ”remisie”, prin asta înţelegându-se că organismul meu a rezistat tratamentului şi că boala este control. Sunt în viaţă, sunt aici şi vreau să vă dau toată dragostea pe care o simte inima mea în acest timp. (...) Cât există viaţă, există speranţă, şi dacă eu pot, atunci poţi şi tu”, a declarat, în lacrimi, îndrăgita cântăreaţă.

#agradecer #sentir #vivir!!Gracias mil también a todos los medios que han tratado esta fase con amor y respeto!!!Por un mundo sin cancer???#gracias#gracias#gracias??❤️ A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on Jun 4, 2017 at 8:03pm PDT

#agradecer #sentir #vivir!!Gracias mil también a todos los medios que han tratado esta fase con amor y respeto!!!Por un mundo sin cancer???#gracias#gracias#gracias??❤️

A post shared by Edith Gonzalez Lazo (@edithgonzalezmx1) on Jun 4, 2017 at 8:03pm PDT

Amintim că-n luna august, anul trecut, Edith Gonzales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Au urmat câteva intervenţii chirurgicale şi un lung tratament cu radiaţii, în timpul căruia a fost nevoită să se tundă scurt şi să renunţe la cariera actoricească. Dar, iată că, la aproape un an, eforturile, şi optimismul pe care l-a manifestat în toată această perioadă, au dat roade: cancerul e în remisie, boala răspunzând la tratamentul pe care îl urmează.

foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg