Când a apărut acest bebeluş? Alicia Vikander şi Michael Fassbender au devenit părinţi în mare secret, fără niciun anunţ oficial

27 august, 2021
1 alicia vikander si michael fassbender profimedia 0628580637 jpg jpeg

Superbii şi talentaţii actori Alicia Vikander şi Michael Fassbender formează unul dintre cele mai discrete cupluri celebre.

Atât de discrete, încât aproape că ni se pare normal ca cei doi să devină părinţi şi nimeni să nu ştie asta. Vara aceasta, atât actriţa de 32 de ani, cât şi soţul ei de 44 de ani au tot fost fotografiaţi ţinând în braţe un bebeluş, lucu care ne ace să bănuim că cei doi au devenit părinţi anul acesta, într-un mare secret.

După ce n-au mai fost de văzut din octombrie 2020, cei doi au fost fotografiaţi în luna august alături de bebeluşul cu pricina, mai întâi pe aeroportul din Paris, apoi în timpul vacanţei lor din Ibiza, Spania.

Cei doi locuiesc în Lisabona, capitala Portugaliei, şi n-au anunţat pe nicio cale nici că vor avea un copil, nici că micuţul s-a născut deja. Cel mai recent, Michael şi Alicia au fost fotografiaţi pe 24 august, în Ibiza, cu bebeluşul care pare băieţel purtat în braţe de mama lui.

Ei bine, se pare că la patru ani de la nunta lor, Michael şi Alicia şi-au mărit familia şi au făcut-o în stilul lor, fără să dea sfoară-n ţară.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg