Când aşchia sare departe de trunchi

18 septembrie, 2016
sean penn hopper dylan penn gettyimages 533111342 jpg jpeg

Nimeni nu spune că aceşti copii de vedete n-ar fi atrăgători… în felul lor. Unul pe care-l surprinde doar ochiul antrenat. Sau cel care se încăpăţânează să descopere frumuseţe acolo unde… nu e. Totuşi, când le privim părinţii, nu putem să nu observăm că natura le-a făcut acestor odrasle VIP o defavoare.

Hopper Jack Penn şi Sean Penn

Hopper, Sean şi Dylan

Fiul în vârstă de 23 de ani al lui Robin Wright (foto medalion), partea frumoasă a cuplului care l-a creat, nu se ridică nici măcar la înălţimea sex appealului tatălui său, Sean Penn. Nici acesta n-ar fi o mare frumuseţe, dar avea acel je ne sais quoi care le înnebunea pe femei. Ştiţi gluma aia: părinţii l-au făcut pe al doilea copil pentru că nu le-a plăcut foarte mult primul? În cazul lor, nu se verifică: toată frumuseţea s-a scurs la prima născută, Dylan Frances (foto dreapta).

Jaden Smith pentru Vogue Coreea

Când tatăl tău este un exemplar de culoare înalt, suplu şi cu un chip fermecător, în ciuda urechilor de Dumbo, parcă ţi-e şi ruşine să spui că eşti odrasla lui. Spunem ruşine dacă tu eşti mic de înălţime şi nici nu excelezi în vreun fel, inclusiv fizic, precum adolescentul de 18 ani Jaden. Am zice că acest autoproclamat rapper este varianta masculină a mamei Jada. Una nereuşită, oricum ai lua-o. Are, măcar, o consolare: nici soră-sa, Willow, nu este chiar o splendoare.

Chloe Lattanzi

În acest caz, şi mamă, şi fiică se fac vinovate de aceeaşi crimă: urâţire prin bisturiu. Poate că unica fiică a divei din Grease mai avea o şansă să fie o tânără plăcută, dacă, la doar 30 de ani, nu se transforma într-o copie nereuşită şi de plastic a lui Kim Kardashian. Un obicei încurajat, probabil de mama Olivia, care, la cei 67 de ani, pare că a trecut şi ea pe la chirurgul plastician. Nu atât de des precum fiica ei, care nu şi-a operat doar faţa, ci şi sânii şi talia, transformându-se acum într-un fel de Barbie umană.

Olivia Newton-John şi Chloe Lattanzi

Henry Mortensen

Despre actorul danezo-american de 57 de ani nu mai este cazul să amintim cât de hot este. Cu pletele lui blonde, lunguţe, ochi albaştri şi trăsături armonioase ale feţei, actorul din The Lord of the Rings o fi sperat ca fiul lui, unicul lui fiu, să-i moştenească frumuseţea. Greşit! Pe Henry Blake Mortensen, în vârstă de 28 de ani, nu l-ai asocia nici dacă viaţa ta ar depinde de asta cu seducătorul lui tată. Pare mai degrabă geamănul actorului Jack Black, la rândul lui un bărbat cu un look destul de nefericit. De vină a fost implicarea mamei, cântăreaţa punk Exene Cervenka, cu care Viggo a fost căsătorit între 1987–1998. Să zicem că fosta nevastă nu este chiar o frumuseţe.

Viggo Mortensen

image

În cazul lor, totul a început cu bunicul Kirk, bărbatul din clan cu cel mai ridicat procent de sex appeal. Nici Michael Douglas nu e de aruncat, dar nu e nici vreun Brad Pitt. La a treia generaţie lucrurile au luat o turnură urâtă, şi la propriu, dar şi la figurat. Întâiul născut al lui Michael, Cameron, în vârstă de 37 de ani, nu numai c-a făcut familia de ruşine, intrând la mititica pentru posesie şi trafic de droguri, dar pierde puncte serioase şi la proba de frumuseţe. Din fericire pentru el, că la închisoare nu vrei să fii vreun frumuşel.

image

Kurt Russell, Wyatt Russell

Fostul soţ al lui Goldie Hawn, Bill Hudson, se poate declara răzbunat. Poate că actualul partener al blondinei, Kurt Russell, este un tată mai bun pentru odraslele lui şi-ai lui Goldie, Oliver şi Kate, dar, cel puţin, el face copii mai fumoşi. Căci actorul de 30 de ani Wyatt Russell, singura progenitură a lui Goldie şi-a lui Kurt, este departe de ceea ce-am numi atrăgător. Sau departe de imaginea părinţilor lui, ambii destul de chipeşi în tinereţe.

foto: guliver/rex features/getty images, hepta, instagramRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg