Când Grace Kelly a dansat topless la Barbizon. Poveşti fierbinţi cu glaciala Prinţesă de Monaco

26 martie, 2021
1 grace deschidere profimedia 0582465302 jpg jpeg

O carte proaspăt lansată evocă zilele nebune ale Prinţesei de Monaco, relatând episoade ce contrastează cu imaginea sa de simbol al eleganţei glaciale şi virginale

Paulina Bren scrie în cartea "The Barbizon - The Hotel That Set Women Free" (foto jos) despre incredibila istorie a acestui hotel din New York, care a fost în vremurile lui de aur o fortăreaţă a femeilor frumoase. Inaugurat în 1928, Barbizon a fost gândit să găzduiască femeile singure venite să muncească la New york în anii de după primul război mondial - câştigându-şi astfel eticheta oficială de loc al castităţii. Aşa se explică de ce părinţii lui Grace Kelly nu au conceput ca fiica lor să se cazeze în altă parte - dar în realitate, pereţii Barbizonului ascundeau multe secrete lascive, cei care cunoşteau adevărul botezând locul "Casa păpuşilor". Acolo s-au cazat multe nume celebre aflate pe atunci în căutarea succesului - de la Joan Crawford şi Grace Kelly la Candice Bergen, Ali McGraw şi Jaclyn Smith. Iar bărbaţii dornici să cucerească tinerele cazate acolo găseau tot felul de tertipuri pentru a se strecura în camerele de la Barbizon, cum ar fi să pretindă că sunt doctori şi au venit să consulte o anume pacientă. Kinky, nu-i aşa? Iar Grace Kelly nu a fost ruşinoasă deloc în atmosfera de la Barbizon, unde se distra dansând topless pe holurile hotelului.

grace cartea jpg jpeg

Aceasta este doar una dintre legendele care contrazic imaginea virginală pe care Grace Kelly a ţinut s-o afişeze atunci când s-a căsătorit cu Prinţul Rainier de Monaco. Despre viaţa ei de dinainte de mariajul care i-a schimbat complet traiectoria s-au scris mai multe cărţi scandaloase. Bunăoară, James Spada a publicat în 1987, la cinci ani de la moartea prinţesei, un tom incendiar despre viaţa ei: "In Grace: The Secret Lives of a Princess". Cât de credibile sunt toate poveştile puse pe masă acolo de Spada? Autorul a susţinut la acea vreme că a stat de vorbă cu foşti iubiţi şi amici de-ai lui Grace - dar câţi dintre ei erau binevoitori? Relatările lor au fost extrem de subiective, unele vădit maliţioase şi răzbunătoare - pentru că mulţi dintre aceştia au rămas anonimi, în vreme ce numele lui Grace a rămas în istorie. Totuşi, există câteva poveşti care merită savurate fie şi ca zvonuri amuzante despre o Grace Kelly care ar fi avut un apetit sexual foarte ridicat.

grace si david niven profimedia 0210149395 jpg jpeg

Printre iubiţii săi s-ar fi numărat staruri ca David Niven (foto sus), Gary Cooper şi Bing Crosby - autorul punctând că asta arăta un pattern: lui Grace îi plăceau bărbaţii mai în vârstă decât ea, căutând imaginea unui tată în iubiţii ei, aşa cum a sperat că va fi şi Prinţul Rainier. Cu David Niven a şi rămas prietenă ulterior - actorul şi soţia lui vizitând frecvent familia regală de Monaco. Astfel, există legenda unei conversaţii delicioase între Niven şi Prinţul Rainier (foto jos), care l-ar fi întrebat pe actor care dintre cuceririle lui hollywoodiene a fost cea mai satisfăcătoare sexual. "Grace!", a răspuns Niven, spre stupoarea prinţului. "Gracie Fields", a continuat el, făcând trimitere la o altă actriţă, pentru a salva conversaţia. Grace s-ar fi iubit şi cu Prinţul Aly Khan, care i-ar fi dăruit o brăţară cu smaralde drept răsplată pentru favorurile ei sexuale. Dar l-a refuzat categoric pe Alfred Hitchcock, care a numărat-o printre muzele lui.

grace si rainier profimedia 0582465183 jpg jpeg

O iubire pe care nu a negat-o nici Kelly însăşi a fost cea cu designerul şi stilistul Oleg Cassini (foto jos), care se ocupa de eleganta ei garderobă, dar şi de cea a lui Jackie Kenndy. Cei doi au fost logodiţi, dar ea a rupt logodna spre marea lui suferinţă. Scrisorile de iubire dintre ei au fost cumpărate de către Hotelul Bel-Air din Los Angeles, întrucât au chiar antetul lor, Grace fiind cazată acolo în 1954, pe perioada promovării filmului ei "The Country Girl". Apartamentul în care a stat poartă acum numele ei. Într-una dintre scrisori există nişte acuzaţii din partea lui Cassini care nu fac decât să hrănească bârfele despre Kelly - Oleg era extrem de gelos pe prietenia suspect de intimă dintre ea şi Bing Crosby. Dar ea îl linişteşte într-o altă scrisoare, spunându-i că nu îi înţelege atitudinea de şcolar şi că nu are niciun motiv de gelozie. Grace l-a iubit cu adevărat pe Oleg - iar după ce a descoperit răceala şi nefericirea de la Monaco, a regretat că a renunţat la Oleg. "Ce s-ar fi întâmplat dacă m-aş fi căsătorit cu el? Aş fi putut să-mi continui cariera la Hollywood şi câte roluri minunate aş mai fi putut face! Cum ar fi fost viaţa mea?", s-a întrebat prinţesa.

grace si oleg profimedia 0097023612 jpg jpeg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg