Când începe "Survivor România" la Kanal D? Cei 20 de concurenţi au plecat în Republica Dominicană

14 ianuarie, 2020
19 concurenti survivor romania jpg jpeg

Au mai rămas doar câteva zile pâna la debutul show-ului “Survivor Romania”, prima ediţie a acestui reality revoluţionar urmând să fie difuzată sâmbăta aceasta, 18 ianuarie, de la ora 20.00.

Cei 20 de concurenţi vor evolua sub ochii telespectatorilor patru zile consecutiv, de sâmbătă până marţi, de la ora 20:00, la Kanal D.   Aceştia s-au îmbarcat deja în aeronava spre Republica Dominicană, locul unde se vor lupta pentru a-şi depăsi limitele şi a demonstra că pot fi “supravieţuitori”.

Concurenţii vor avea de înfruntat condiţiile dure ale sălbăticiei, întocmai ca nişte naufragiaţi pe o insulă pustie. Îşi vor construi singuri adăpost, se vor hrăni cu ce le oferă natura, vor încerca să găsească cele mai bune strategii pentru a se impune în grup şi a rezista cât mai mult într-un mediu străin, care nu are nimic din confortul cu care au fost obişnuiţi.

20 de caractere diferite, cu poveşti de viaţă inedite, oameni cu emoţii şi aşteptări uriaşe, cu toţii vor fi nevoiţi să intre într-o cursă autentică a supravieţuirii din care va ieşi un singur invingător.  

Cristina Şiscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Graţiela Teohari Duban, Mihai Onicaş, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru şi Cezar Juratoni fac parte din echipa vedetelor. De cealalta parte, echipa concurenţilor încă necunoscuţi publicului larg este formată din Adriana Popescu, Remus Laurenţiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniţă, Claudia Mirela Rostaş, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială si Andi Constantin.Recente pe Ok! Magazine

kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg