Când se reîntoarce Harry la soţia sa însărcinată? Prinţul mai are de făcut în Anglia un lucru care are legătură cu Diana. Speculaţiile apărute

15 aprilie, 2021
frumosi png

Prinţul Harry se află în Marea Britanie de mai puţin de o săptămână, dar toată lumea se întreabă când se va întoarce la soţia sa însărcinată.

Ducele de Sussex a venit în Anglia pentru a participa la înmormântarea bunicului său, prinţul Philip, care a murit pe 9 aprilie. El a dat un test pentru COVID-19 înainte de a i se permite să părăsească SUA. La aterizare, Harry a fost dus imediat la Frogmore Cottage, reşedinţa pe care o are pe terenul Castelului Windsor.

Harry a locuit acolo cu Meghan şi fiul lor, Archie, înainte de a se muta în California.

Ducelui i se va permite să părăsească carantina după cinci zile din motive întemeiate: înmormântarea prinţului Philip, care va avea loc sâmbătă.

Cu toate acestea, probabil că Harry va trebui să se întoarcă în carantină încă cinci zile, pentru a îndeplini cerinţa celor 10 zile de distanţare iniţiată de către guvernul britanic. După aceea, nu se ştie cât va mai rămâne în Marea Britanie.

Există voci care susţin că Harry va reveni imediat în America, pentru că îşi face griji pentru Meghan şi îi e dor de Archie.

„Nu sunt sigură că a decis când se va reîntoarce”, a declarat comentatorul regal Katie Nicholl. „S-ar putea chiar să rămână acolo până în iulie”.

Chiar şi fără soţia sa lângă el, Harry va trebui să facă faţă prinţului William, lui Kate, prinţului Charles şi reginei. Înmormântarea ducelui de Edinburgh îi va aduce pentru prima oară faţă în faţă, la mai bine de un an, pe Harry şi William.

Cu toate astea,  se crede că fraţii au mai vorbit la telefon în această perioadă. La înmormântare, Harry îl va revedea, pentru prima oară de la interviul cu Oprah Winfrey, şi pe tatăl său.

În timpul discuţiei cu Oprah, Harry şi Meghan au creditat lipsa de sprijin a familiei ca fiind unul dintre motivele pentru care au decis să se retragă din viaţa regală. La acea vreme, Harry a vorbit deschis şi despre relaţiile sale tumultuoase cu fratele şi tatăl său mai mare, despre care a susţinut  că sunt „prinşi” în viaţa regală.

Ieri, William şi Harry au emis declaraţii separate,la 30 de minute unul de celălalt, şi i-au adus omagii bunicului lor.

Nicholl crede că există şanse ca Harry să-şi poată vedea fratele şi tatăl înainte de înmormântare.

"Cred că există această speranţă, pentru că, evident, ochii lumii vor fi asupra lor sâmbătă, aşa că vor avea şansa să se vadă înainte de apariţia publică".

Harry nu are voie să intre cu nimeni în contact înainte de a se încheia cele cinci zile de carantină.

Se aşteaptă ca Harry să participe şi la dezvelirea unei statui în onoarea regretatei sale mame, Diana, prinţesa de Wales, în Anglia.

Statuia va fi ridicată pe terenul Palatului Kensington, unde locuia Diana.  William va fi şi el acolo.

Cu toate acestea, prinţul Harry ar putea alege să rămână în Marea Britanie până la 1 iulie, pentru a evita o altă rundă de carantină.

Probabil că va trebui să fie pus în carantină la întoarcerea în SUA şi apoi din nou când va zbura înapoi în Marea Britanie pentru dezvelirea statuii. Există însă un lucru care îl împiedică. Meghan urmează să nască al doilea copil, o fetiţă, în vară.

Dacă Harry alege să rămână în Anglia până atunci, ar risca să rateze naşterea fiicei sale.

Ducesa de Sussex va intra în concediu de maternitate la sfârşitul lunii mai. Meghan va face un pas înapoi de la îndatoririle sale la Archewell şi la toate celelalte proiecte profesionale, dar prietenii spun că va rămâne la fel de activă, pentru că este o muncitoare.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg