Când tenisul nu întâlneşte bunul gust. Dezamăgire stilistică la petrecerea jucătorilor de la Australian Open

20 ianuarie, 2016
1PicMonkey Collage jpeg

Când sunt pe terenul de tenis, este simplu. În acel echipament de joc, toată lumea arată bine. Sau fie, aproape toată lumea... Când este vorba să se pună la patru ace, însă, starurile tenisului mondial nu prea reuşeşc să combine o ţinută de bun gust. Ba unii, şi vorbim tot de acele vedete care câştigă o groază de bani, o dau în bară rău de tot, aşa acum s-a întâmplat şi la tradiţionala petrecere a jucătorilor, de dinainte de Australian Open. Evenimentul a avut loc duminică, la Melbourne, cele mai mari nume prezente fiind Serena Williams, Maria Sharapova şi Rafael Nadal.

Să vedem, aşadar, cine ce a purtat!

Serena Williams

Serena Williams

Probabil că sportiva trece printr-o perioadă nefastă, poate din punct de vedere personal, căci nu ne explicăm de ce nu s-a deranjat să abordeze o ţinută ceva mai elegantă. Plictisitor şi în afara dress code-ului.

Maria Sharapova

Maria Sharapova

Este cel mai bine îmbrăcată dintre jucătoarele de tenis şi salvează din nou situaţia. Iar această rochie nici nu este una dintre cele mai bune alegeri ale ei, dar, prin comparaţie, este cea mai bună apariţie a serii.

Victoria Azarenka

Victoria Azarenka

O sportivă frumoasă şi o ţinută… puerilă. Rochiţa este simpatică, dar demodată, iar accesoriile sunt în plus. Noroc că are un corp frumos.

Eugenie Bouchard

Eugenie Bouchard

Tânăra canadiancă putea mai bine, cu atât mai mult cu cât sponsorii o iubesc şi, deci, îşi permite un stilist. O rochie fără personalitate şi, per total, o ţinută salvată, din nou, de frumuseţea celei care o poartă.

Rafael Nadal

Rafael Nadal

Ţinuta spaniolului este clasică şi de bun gust, spunem noi, însă părul în derivă şi arsurile de soare de pe frunte, nas şi obrajii sunt chiar deranjante. Loţiunea de soare chiar este importantă în acest sport.

Feliciano Lopez

Feliciano Lopez

Un alt spaniol şi una dintre cele mai sexy apariţii de la petrecerea jucătorilor de tenis. Ar fi fost senzaţia serii dacă n-ar fi ales acei blugi oribili, care strică tot. Păcat.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg