Când va naşte Kate Middleton şi de cine este ameninţată?

20 octombrie, 2014

Informaţia lansată acum o lună conform căreia ducesa de Cambridge e din nou însărcinată i-a bucurat pe toţi fanii cuplului regal. De atunci şi până acum s-au tot făcut speculaţii pe baza datei de naştere celui de-al doilea copil.

Informaţia lansată acum o lună conform căreia ducesa de Cambridge e din nou însărcinată i-a bucurat pe toţi fanii cuplului regal. De atunci şi până acum s-au tot făcut speculaţii pe baza datei de naştere celui de-al doilea copil.

Iată, însă, că aşteptarea a luat sfârşit. Ducele şi ducesa de Cambridge îi vor putea ura bun venit pe lume noului bebeluş regal în aprilie 2015. Sperăm că aceasta a doua sarcină să fie mai uşoară decât prima, deşi acum Kate pare să aibă şi alte probleme în afara greţurilor matinale.

Astfel, Ducesa de Cambridge se teme de faptul că în Palat există cineva care lucrează ca spion şi-i urmăreşte întreaga familie. Speculaţia este cu atât mai stranie cu cât amândoi au ameninţat că vor da în judecată un fotograf care le-ar fi hărţuit dragul lor băiat, Prinţul George cel de 1 an şi două luni.

“E paranoică, crede că cineva din Palat le divulgă secretele”, spune o sursă citată de publicaţia Life & Style. “E un coşmar pentru ea”, mai ales că este şi gravidă şi suferă de greţuri matinale severe. Ducesa, în vârstă de 32 de ani, intră tot timpul în contact cu stafful familiei sale regale: oamenii de la securitate, menajere, şoferi şi portari etc., care pot povesti mai departe conversaţiile acesteia. “Ei încearcă cu disperare să afle cine îi spionează, dând informaţii false diferitor oameni din casă”, adaugă sursa. Momentan, Kate s-a mutat cu părinţii ei în Bucklebury.

Scandalul pe care-l ameninţă William şi Kate priveşte intentarea unui proces împotriva unui fotograf care le-ar fi monitorizat copilul. “Au urmat paşii legali pentru a convinge o persoană să nu îi mai hărţuiască pe Prinţul George şi pe dădaca sa, în timpul activităţilor lor normale de zi cu zi”, a spus un purtător de cuvânt al cuplului regal.Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg