Când va putea fi vizionat documentarul lui Celine Dion? Artista vorbește despre problemele de sănătate

17 aprilie, 2024

Celine Dion lipsește de mult timp de pe scenă, însă nu a stat degeaba. În ciuda diagnosticului dur de sindromul persoanei rigide, care a scos-o forțat din industria muzicală, artista face lumină în legătură cu viața sa și cu luptele pe care le duce cu boala.

Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg

Noul documentar al artistei acoperă sfera provocărilor ei recente de sănătate, deoarece se concentrează pe muzica ei și pe viața departe de lumina reflectoarelor, dar va reveni în curând!

Amazon Prime Video, studioul din spatele viitoarei lansări intitulate I Am: Celine Dion, a anunțat marți că documentarul a fost programat pentru lansare pe 25 iunie.

Printr-o postare pe rețelele sociale oficiale a lui Celine Dion este distribuit anunțul alături de o imagine a cântăreței canadiene, în vârstă de 56 de ani, aflată în casa sa și indicând un posibil semn al victoriei.

Iată ce au transmis cei din echipa artistei:

”Pregătește-te! @amazonmgmstudios anunță data lansării documentarului foarte așteptat! EU SUNT: CELINE DION va fi transmis la nivel global pe @primevideo începând cu 25 iunie.

Regizat de nominalizata la Premiul Academiei Irene Taylor, I AM: CELINE DION ne oferă o privire crudă și sinceră din culise asupra luptei emblematicei vedete cu o boală care schimbă viața. Servind drept o scrisoare de dragoste pentru fanii ei, acest documentar inspirațional evidențiază muzica care i-a ghidat viața, demonstrând totodată rezistența spiritului uman.” Semnat: Echipa Celine.

Așadar, și când i-a fost greu, tot cu gândul la fani. Materialul său video va rămâne în istorie, căci a reprezentat singurul motiv care o putea ține departe de scenă.

Anul acesta în februarie, Celine Dion a avut o apariție surpriză la Premiile Grammy 2024! Deși bolnavă, vedeta a făcut un efort considerabil și a avut și un discurs emoționant.

Starul canadian a urcat pe scena de la Grammy pentru a anunța premiul Albumul Anului. În urmă cu 27 de ani, acest premiu era câștigat de ea. Publicul a ovaționat-o pe îndrăgita artistă, care a fost atât de emoționată!

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu