Când vom şti numele Prinţului?

23 iulie, 2013

Prinţul William a declarat că el şi soţia sa, Catherine, sunt cât se poate de fericiţi, după venirea pe lume a primului lor copil, un băieţel care s-a născut luni, la clinica St. Mary din Londra, la ora locală 16.24 (18.24 ora

Prinţul William a declarat că el şi soţia sa, Catherine, sunt cât se poate de fericiţi, după venirea pe lume a primului lor copil, un băieţel care s-a născut luni, la clinica St. Mary din Londra, la ora locală 16.24 (18.24 ora României).

Numele bebeluşului regal britanic ar putea fi anunţat în momentul în care acesta va părăsi, alături de mama sa, clinica St. Mary din Londra. Titlul oficial pe care îl va deţine fiul prinţului William va fi Alteţa Sa Regală Prinţul de Cambridge, aşa cum a anunţat în această lună serviciul de presă al Palatului St. James.

Numele Prinţului William a fost anunţat la câteva zile după naşterea sa, iar cel al fratelui său, Harry, a fost făcut public la externarea lui, alături de mama sa, prinţesa Diana, din aceeaşi maternitate londoneză.

În schimb, în 1948, britanicii au fost nevoiţi să aştepte aproape o lună pentru a afla prenumele prinţului Charles.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg