Cândva bărbați fatali, acum doi bunici simpatici: Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone

20 octombrie, 2022
Arnold Schwarzenegger and Sylvester Stallone, Getty jpg

Băieții buni ai anilor ’80 s-au reîntâlnit. Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone într-o ipostază inedită!

Doi grei ai anilor ’80, masculi feroce adulați de femei s-au transformat acum în doi bunici care sculptează dovleci de Halloween.

Cândva rivali, Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone sunt acum buni prieteni. S-au reunit să sculpteze dovleci de Halloween și și-au documentat demersul. Cele două staruri au postat o imagine adorabilă cu ei sculptând dovleci: ”Asta fac acum eroii de acțiune”, au notat Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone.

Stallone și Arnold PNG

Terminator și Rambo s-au pus pe căsăpit dovleci. Arnie a povestit într-un interviu că în tinerețe se provocau des, se atacau, era o competiție savurată de presă. Acum s-au calmat și sunt cei mai buni prieteni.

Amândoi au fost două sex-simboluri. Aventurile lui Arnold Schwarzenegger cu mai multe femei au ieşit la iveală după ce actorul a divorţat de soţia sa cu care era de 25 de ani, Maria Shriver. Ulterior, el a împărtăşit detaliile în autobiografia sa.

Actorul şi fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, are un trecut intrigant, plin de aventuri, inclusiv cu menajera şi cu o altă actriţă. Cu toate acestea, infidelitatea sa a ieşit la suprafaţă abia după divorţul său scandalos.

După ce s-au întâlnit timp de nouă ani, au fost căsătoriţi 25 de ani şi au avut împreună patru copii, Maria Shriver a cerut divorţul de fostul Mr. Universe, invocând diferenţe ireconciliabile. La câteva zile după ce perechea şi-a anunţat despărţirea, în 2011, au ieşit la iveală multe poveşti despre iubirile lui Schwarzenegger. Mai târziu, el a confirmat că sunt adevărate în cartea sa, „The Recall: My Incredibilly True Life Story”.

Sylvester Stallone are și el o istorie amoroasă la fel de complicată, iar recent a fost la un pas de divorț. Cu toate acestea, actorul în vârstă de 76 de ani, și soția sa, Jennifer Flavin, în vârstă de 54 de ani, au renunțat la despărțire și și-au mai dat o șansă.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique