Cannes 2015: Cele mai reuşite apariţii pe covorul roşu

18 mai, 2015

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfăşurare şi, după cum era de aşteptat, marile actriţe au păşit pe covorul roşu în ţinute extravagante, demne de adevărate dive ale Hollywoodului. Unele...

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfăşurare şi, după cum era de aşteptat, marile actriţe au păşit pe covorul roşu în ţinute extravagante, demne de adevărate dive ale Hollywoodului. Unele...

Salma Hayek

Actriţa a reuşit, în sfârşit, să aleagă o ţinută demnă de prestigiul ei, aseară, la premiera de la Cannes a filmului Rocco And His Brothers. Este vorba despre această rochie Gucci croită parcă special pentru ea. Şi poate chiar a fost…

Click pe următoarea!

Cate Blanchett

Cate a vrut să aibă o apariţie dramatică în creaţia Giles din mătase pictată manual, având ca motiv principal marea şi oglindirea ei. O rochie ca o poveste, aşadar.

Natasha Poly

Când eşti supermodel, este indicat să arăţi un picior sau chiar pe amândouă, pe covorul roşu. Natasha Poly a avut o apariţie demnă de o divă în creaţia Atelier Versace.

Click pe următoarea!

Rooney Mara

Cum să nu-ţi placă stilul tinerei actriţe? Rochia ei din voal de mătase, semnată Rochas, este romantică şi în tendinţe.

Charlotte Casiraghi

Tot Gucci a ales şi frumoasa reprezentantă a Principatului de Monaco, la premiera filmului Rocco And His Brothers, însă rochia ei pare mai potrivită unei petreceri de zi. Spunem şi noi…

Click pe următoarea!

Aishwarya Rai

A ales o rochie Elie Saab care ţipă Bollywood. Neplace culoarea, însă materialul are un aspect ieftin, iar acele strasuri nu ajută deloc.

Charlize Theron şi Sean Penn

Cuplul de aur de la Hollywood a fost atracţia serii de ieri, la premiera filmului Mad Max: Fury Road. Actriţa a strălucit, pur şi simplu, în rochia ei galbenă, creaţie Dior.

Click pe următoarea!

Salma Hayek

Actriţa de 48 de ani a fost seducătoare în rochia de inspiraţie din stilul flamenco, semnată Alexander McQueen, purtată la premiera filmului The Tale of Tales.

În calitatea ei de ambasador al brandului L'Oreal Paris la Cannes, actriţa trebuia să strălucească şi a făcut-o, în rochia metalică semnată Georges Hobeika.

Click pe următoarea!

Zoe Kravitz

Fiica lui Lenny nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi a cucerit asistenţa cu ţinuta ei de seară, o rochie vaporoasă, albă, cu spatele gol.

Naomi Watts

Ca şi în seara precedentă, Naomi nu a dezamăgit, alegând, de data aceasta, o rochie neagră semnată Ralph Lauren.

Click pe următoarea!

Românca noastră, fostă Menghia, a reuşit o apariţie de succes pe covorul roşu de la Cannes în rochia ei cu inserţii argintii.

Actriţa de 62 de ani le-a dat clasă unora dintre mai tinerele ei colege, demonstrând cum arată o ţinută de divă: celebra rochie lungă, neagră, accesorizată cu bijuterii cu gust.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}