Cannes 2024: Cel mai bine îmbrăcate vedete de pe covorul roșu la celebra gală amfAR

24 mai, 2024

Între premierele strălucitoare de pe covorul roșu și after-party-urile exclusiviste, Gala anuală amfAR de la Festivalul de Film de la Cannes este întotdeauna un punct culminant.

FotoJetamf jpg

Evenimentul legendar din acest an, desfășurat la pitorescul și celebrul Hôtel Du Cap-Eden-Roc a reunit unele dintre cele mai sonore nume din film, modă și muzică pentru a sprijini cercetarea revoluționară a SIDA, susținută de amfAR.

Demi Moore a fost gazda evenimentului din acest an, alăturându-se renumitului editor de modă Carine Roitfeld, care a organizat o prezentare de modă uimitoare pentru seară, scrie HELLO!.

Demi Moore, GettyImages (4) jpg

Susținută de Chopard și Festivalul Internațional de Film de la Marea Roșie, la gală a fost puzderie de vedete și au avut spectacole Cher, Nick Jonas și Jess Glynne.

Vedetele s-au distrat până în zori. Iată o selecție a celor mai atrăgătoare ținute.

Demi Moore a captivat încă o dată publicul din Franța cu o rochie albă, uimitoare, ce-i evidenția silueta filiformă. Bijuteriile cu diamante au venit într-o completare sofisticată. Ulterior și-a schimbat rochia cu o alta, argintie și ultra-sexy. Actrița este top-fit și cu implanturi mamare notabile.

Demi Moore s-a dovedit a fi femeia momentului la această ediție a Festivalului de Film de la Cannes. Americanca a fost pur și simplu răpitoare la evenimentele la care a participat.

Heidi Klum și-a făcut o intrare dramatică, într-o rochie nud voluminoasă. Nu putea trece neobservată.

Rochia, împodobită cu straturi și tul cu volane, a creat un volum exagerat. Însă diva s-a simțit perfect așa, dacă judecăm după zâmbetul său larg.

Heidi Klum, GettyImages jpg

Paris Jackson, fiica celebrului Michael Jackson, a prezentat prin ținuta sa un glamour gotic, o rochie neagră dramatică, cu straturi voluminoase și tiv înalt-jos. Ținuta a fost completată cu mănuși lungi și negre și tocuri groase, cu platformă.

Sarah Ferguson a fost captivantă la Gală, într-o rochie roz pudrat cu inserții florale delicate. Uimitoare Ducesa de York!

Sarah Ferguson, GettyImages (2) jpg

Mai devreme, Ducesa de York, în vârstă de 64 de ani, a luat parte la gala Knights of Charity arătând perfect într-o rochie strălucitoare verde smarald, stilul "Juno" de la Vivienna Lorikeet.

Sarah Ferguson Foto Profimedia (1) jpg

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Oana R jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG