Cântăreaţa Björk, dată în judecată şi acuzată de fostul iubit: “Este o mamă egoistă”!

3 aprilie, 2015
wenn297919 jpeg

Catalogată de mulţi drept o artistă cel puţin bizară, dar cât se poate de talentată, islandeza are şi o viaţă personală controversată. Relaţia de 13 ani a lui Björk cu fostul său partener, Matthew Barney, s-a destrămat scandalos în 2013. Acum, cântăreaţa este dată în judecată de acesta pentru custodia fiicei lor, Isadora (12).

Catalogată de mulţi drept o artistă cel puţin bizară, dar cât se poate de talentată, islandeza are şi o viaţă personală controversată. Relaţia de 13 ani a lui Björk cu fostul său partener, Matthew Barney, s-a destrămat scandalos în 2013. Acum, cântăreaţa este dată în judecată de acesta pentru custodia fiicei lor, Isadora (12).

“Björk practic sacrifică bunăstarea emoţională a fiicei noastre pentru propriile dorinţe egoiste”, a declarat Matthew în petiţia sa pentru custodie. “Gândirea egocentristă există, pe de o parte, din părerea ei că, fiind mama Isadorei, are cu mult mai multe drepturi decât mine, ca tată; şi pe de altă parte din insistenţa ei că sunt singurul de vină pentru despărţirea noastră şi destrămarea familiei noastre intacte”. Barney doreşte mai mult timp cu Isadora, acuzând-o pe artistă, indirect, că este o mamă nepotrivită, mai ales că petrece mult timp între New York şi casa din Islanda.

image

În schimb, fostul ei iubit ar vrea să petreacă mai mult timp cu fata lor de 12 ani, mai ales că aceasta şi-a exprimat dorinţa de a petrece timp egal cu mama şi tatăl ei, în faţa Curţii Supreme. “Prin urmare, nevoile şi dorinţele copilului nu au prioritate pentru că Bjork insistă să aibă ea mai mult timp cu copilul”. Niciunul dintre purtătorii lor de cuvânt n-a dat vreo declaraţie.

image

Björk, acum în vârstă de 49 de ani, mai are un copil cu Þór Eldon, un chitarist islandez, în vârstă de 29 de ani. Cu Matthew, a avut o relaţie din 2000 până în 2013, lucrând împreună în mediul artistic – film şi documentar. Cântăreaţa – care e şi actriţă (vă amintiţi de filmul lui Lars von Trier, „Dancing In the Dark”) s-a folosit de despărţirea furtunoasă de Matthew şi a scris un nou album, Vulnicura, cel de-al nouălea album de studio, lansat anul acesta. Versurile fac referire la fostul ei iubit.

image

“Cred că am găsit, după un an de scris, un album dedicat suferinţei din dragoste. Sunt cam surprinsă cât de bine m-am documentat în această cronologie emoţională… trei cântece înainte de despărţire şi trei după, aşa că antropologul din mine a decis să împărtăşească totul aşa cum ei (…). Sper ca melodiile să fie un ajutor pentru ceilalţi şi să demonstreze cât de biologic e procesul în sine: rana şi vindecarea rănii. Psihologic şi fizic, are un ceas încăpăţânat ataşat de ea. Există, totuşi, o cale de scăpare.”, a scris ea pe Facebook.

image

FOTO WENN, FACEBOOKRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg