Cântăreaţa JO joacă în serialul Profu' de la Pro TV: "Mi-a deschis apetitul spre film"

5 februarie, 2021
1 cantareata jo joaca in serialul profu 2 jpg jpeg

Am văzut-o până acum pe scenă, ca artistă, dar iată că acum joacă în serialul "Profu" de la Pro TV! Ce spune JO despre noua experienţă!

Sezonul 2 din Profu` revine la PRO TV pe 11 februarie, de la 21:30, cu o mulţime de surprize, situaţii limită, umor şi o poveste de dragoste cu peripeţii. Din distribuţie va face parte şi artista Jo, care o va interpreta pe Rebecca – un personaj complex care va surprinde cu alegerile pe care le va face.

„Până la Profu’ nu mai jucasem decât pe scena facultăţii, nu eram familiarizată deloc cu filmările unui serial/film. Sunt o persoană foarte emotivă şi nu cu foarte mare încredere în sine (în ciuda aparenţelor şi a rolului de bad girl pe care îl joc în serial), iar de multe ori m-am lăsat copleşită de emoţii la anumite cadre”,  a spus Jo pentru protv.ro.

cantareata jo joaca in serialul profu jpg jpeg

Artista a mărturisit că i-a plăcut la filmări şi şi-ar dori să repete experienţa: „Am avut noroc de o echipă care m-a ajutat şi m-a făcut să mă simt minunat şi să mă relaxez. Ne-am înţeles foarte bine din prima clipă, mă bucur enorm că am avut ocazia să lucrez cu oameni atât de pasionaţi şi inspiraţionali. Sezonul acesta doar mi-a deschis apetitul spre film. Pe când începusem să mă obişnuiesc şi să îmi intru foarte bine in mână, s-au şi terminat filmările! MAI VREAU!!!”.

Actori noi, situaţii limită şi întâmplări la care nu ne-am fi aşteptat. Sezonul 2 Profu` revine cu multe surprize pe 11 februarie, de la 21:30.Recente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg