Cântăreaţa Lora este în doliu. Mama artistei s-a stins din viaţă

27 ianuarie, 2020
4 mama lorei a murit 2 jpg jpeg

Cântăreaţa Lora trece prin momente dificile. Mama acesteia s-a stins din viaţă. 

Mereu veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, aşa apărea Lora de fiecare dată. Iată că acum traversează momente dificile. Şi-a pierdut mama, anunţul l-a făcut chiar ea, prin intermediul mediului online. A postat pe Facebook un mesaj dureros: 

"Cine are părinţi, pe pământ nu în gând / Mai aude şi-n somn ochii lumii plângând..". Drum lin mamă scumpă.... Ai plecat cu jumătate din inima mea..", a scris Lora, pe Instagram.

De curând, cântăreaţa anunţase că se va retrage o perioadă de pe reţelele de socializare, dând de înţeles că cineva drag are probleme de sănătate. Mama ei se pare că suferea de cancer. 

Tatăl Lorei a murit când artista era mică

Tatăl Lorei era cunoscut în zona Moldovei drept un medic foarte bun, foarte respectat. El a susţinut-o mereu pe Lora care a avut mereu talent la muzică de mică. 

„Tatăl meu care a fost doctor specialist chirurg urolog, renumit în Moldova, şi-a dorit foarte tare să cânt. Eu l-am pierdut pe tata când aveam patru ani şi atunci nu am foarte multe amintiri cu el şi nu ştiu ce şi-ar fi dorit mai departe de la mine pe parcursul vieţii. Dar ţin minte că nu existau musafiri să ne treacă pragul fără să nu mă vadă cocoţată pe ceva, cu aprinzătorul de la aragaz sau cu te miri ce în mână şi să cânt. Să-i binedispun pe invitaţi. Să spunem că în copilărie am fost susţinută”, a povestit Lora pentru Libertatea.ro.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg