Cântăreaţa Pink, neîndurătoare cu fanii săi care susţin interzicerea avortului: „Să nu mai ascultați muzica mea niciodată!”

27 iunie, 2022

Artista se raliază valului de artişti care se opun deciziei Curţii Constituţionale de-a exclude dreptul de avort din drepturile fundamentale garantate în Statele Unite.

Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg

Votul de 6 la 3 în favoarea scoaterii dreptului de avort în afara Constituţiei americane a inflamat nu doar populaţia obişnuită, ci şi comunitatea artistică.

După ce preşedintele Joe Biden a catalogat decizia drept una care "a aruncat America cu 150 de ani în urmă", iar foştii prezidenţiabili, Michelle şi Barack Obama, au postat un comunicat de presă din care reiese că totul este "un atac la drepturile esenţiale" şi că asta nu va scădea rata avorturilor, ci va creşte rata efectuării lor în condiţii insalubre, riscante pentru femei, artiştii au ieşit şi ei cu diverse mesaje publice, în mare parte contra acestui rezultat aplaudat de republicani.

Pink consideră că cei care susțin decizia Curții Supreme de a anula Roe v. Wade, legea care le acorda femeilor dreptul la avort în Statele Unite ale Americii, susţin intruziunea statului în viaţa privată a femeilor şi a individului, în general.

"Să fie clar: dacă ești de părere că guvernul are putere de decizie cu privire la uterul femeii, viața sau căsătoria unei persoane gay sau că rasismul este ok - atunci, te rog, în numele lui Dumnezeu, să nu mai asculți niciodată muzica mea și totodată du-te d***u. Ați înțeles?”, a scris Pink pe Twitter.

"Cred că toți nervii ne sunt prăjiți în mod colectiv de atât de mulți ani de rasism, misoginism, homofobie etc. +pandemii, împușcături în masă, războaie și nebunia totală, ipocrizie, ignoranță a GOP - totul este puțin cam mult. Dar vom rămâne împreună. Binele va birui asupra răului", crede artista, care s-a poziţionat de partea protestatarilor şi invită la activism civic.



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg