Cântăreaţa Sia a publicat fotografia nud cu care era şantajată!

7 noiembrie, 2017
sia jpeg

Nici cântăreaţa în vârstă de 41 de ani n-a scăpat de hackeri! O fotografie de-a ei, în care apare complet goală, a fost furată de aceştia, cu scopul de a obţine foloase materiale. Din păcate pentru ei, Sia a decis s-o facă publică, pentru a nu mai putea fi şantajată cu ea.

Artista a publicat o fotografie în care apare goală, cu care era şantajată

Fanii internauţi ai cântăreţei austrialiene au avut, ieri, parte de o surpriză de proporţii. Sia a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare goală, motivându-şi decizia ca ultimă soluţie de a scăpa de şantajul unor oportunişti care intraseră în posesia acestei fotografii. ”Aparent, cineva încearcă să vândă fotografii în care apar goală fanilor mei. Păstraţi-vă banii, iat-o aici pe gratis.”, a scris artista în dreptul postării sale.

Fotografia cu care era şantajată

După cum era de aşteptat, mulţi dintre fanii artistei au felicitat-o pentru curaj, dar şi pentru mişcarea inspirată, dejucând astfel intenţiile acelui oportunist.

Sia are 41 de ani

Sia e una dintre artistele cele mai de succes din prezent. Ea s-a făcut cunoscută graţie vocii excepţionale, dar şi a costumului scenic, ea purtând constant o perucă cu un breton lung, care îi acoperă faţa. La un moment dat, Sia a declarat că a ales o astfel de soluţie pentru a-şi proteja viaţa personală.Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg