Cântăreţul Sam Smith a slăbit enorm. Ce s-a întâmplat cu el?

4 august, 2017
sam smith jpeg

”Stay with me”, ”Lay me down”, sau ”Money on my mind” sunt piesele cu care a cucerit publicul internaţional. În scurt timp, Sam Smith a decvenit unul dintre cei mai faimoşi artişti mondiali, având nu mai puţin de patru trofee Grammy câştigate graţie talentului său.

Atunci şi acum.

De când s-a lansat şi până în prezent, Sam Smith a trecut printr-o serie de transformări. Totuşi, zilele trecute, ni s-a părut mai schimbat ca oricând. Artistul în vârstă de 25 de ani s-a prezentat la o petrecerea Yves Saint Lauren, din Londra, şi i-a uimit pe toţi cu înfăţişarea lui.

Cântăreţul britanic a slăbit spectaculos, iar aspectul lui fizic s-a schimbat dramatic, mulţi nerecunoscându-l pe îndrăgitul artist. Îmbrăcat cu un tricou alb, retro, şi o pereche de blugi, Sam Smith  a acaparat privirile tuturor de la acea petrecere, dat fiind faptul că imaginea lui din prezent nu mai seamănă deloc cu cea pe care o afişa la începutul carierei sale.

Aşa arată în prezent artistul

Cât despre kilogramele pierdute, Sam n-a declarat, până acum, public cât a slăbit de când a devenit faimos, însă ştim că-n aprilie 2015 avea deja cu 7 kilograme mai puţin faţă de anul lansării lui.

Vorbind despre schimbarea lui fizică, în 2016, Sam admitea că transformarea a fost una dorită şi că a fost posibilă unei diete speciale. ”Nu mai mănânc ca un porc acum, asta fac, în principal, în prezent. E foarte, foarte dificil, însă. Iubesc mâncarea atât de mult încât e o luptă continuă. O să fie mereu o bătălie, însă o să-ncerc să mă descurc cât mai bine.”, declara acesta în urmă cu un an.

Sam spunea că persoana care l-a ajutat să-şi schimbe viaţa este ”diet guru” Amelia Freer. ”Acum trei săptămâni am cunoscut-o pe această femeie şi mi-a schimbat complet viaţa. Amelia Freer m-a ajutat să pierd foarte multe kilograme în doar două săptămâni şi mi-a schimbat definitiv relaţia cu mâncarea. Nici măcar nu mai e vorba despre pierderea kilogramelor, e vorba despre a te simţi fericit cu tine. Te iubesc Amelia şi-ţi mulţumesc că m-ai făcut să mă simt atât de fericit”, declara el pe Instagram.

foto: Getty / SplashRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}