Cara Delevingne, mărturisiri şocante despre momentele în care a vrut să-şi ia viaţa: ” Mă dezgusta ideea de a face dragoste cu un partener de acelaşi sex”

17 martie, 2021
1 cara delevingne 1 jpg jpeg

La 28 de ani, pare că modelul Cara Delevingne a găsit un echilibru, dar trecutul tulbure tot nu-i dă pace. Vedeta a rememorat anii în care s-a luptat cu o depresie cruntă, ce a culminat cu gânduri de suicid. Totul din cauza crizei de identitate sexuală.

Cara Delevingne este una dintre cele mai vocale vedete, abordând de-a lungul timpului în media subiecte considerate de alţii… delicate. Este celebră nu doar pentru sprâncenele sale stufoase, sursa unui trend în toată regulă acum câţiva ani, dar şi pentru deschiderea cu care vorbeşte despre identitatea sexuală.

cara delevingne 2 jpg jpeg

În podcastul lui Gwyneth Paltrow, faimosul model a vorbit despre perioada în care ajunsese la gânduri de suicid, din cauza crizei de identitate sexuală. Crescută într-o familie conservatoare, Cara şi-a reprimat mult timp impulsurile spre persoane de acelaşi sex.

cara delevingne foto jpg jpeg

”Acasă la mine, nu auzisem de nimeni care să fie gay. Cred că ajunsesem să manifest sentimente de homofobie. Mă dezgusta ideea de a face dragoste cu un partener de acelaşi sex. Îmi ziceam că eu nu o să fac aşa ceva niciodată”. Acum pot vedea legătura între depresia severă de atunci, plus gândurile de suicid, şi faptul că îmi era ruşine de pornirile sexuale. Porniri care erau parte integrantă a fiinţei mele şi pe care le iubesc şi le accept”, a povestit Delevingne, care se consideră pansexuală. Cu alte cuvinte, nu se limitează, în alegerile sexuale, la un gen sau altul.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}