Cara Delevingne, mărturisiri şocante despre momentele în care a vrut să-şi ia viaţa: ” Mă dezgusta ideea de a face dragoste cu un partener de acelaşi sex”

17 martie, 2021
1 cara delevingne 1 jpg jpeg

La 28 de ani, pare că modelul Cara Delevingne a găsit un echilibru, dar trecutul tulbure tot nu-i dă pace. Vedeta a rememorat anii în care s-a luptat cu o depresie cruntă, ce a culminat cu gânduri de suicid. Totul din cauza crizei de identitate sexuală.

Cara Delevingne este una dintre cele mai vocale vedete, abordând de-a lungul timpului în media subiecte considerate de alţii… delicate. Este celebră nu doar pentru sprâncenele sale stufoase, sursa unui trend în toată regulă acum câţiva ani, dar şi pentru deschiderea cu care vorbeşte despre identitatea sexuală.

cara delevingne 2 jpg jpeg

În podcastul lui Gwyneth Paltrow, faimosul model a vorbit despre perioada în care ajunsese la gânduri de suicid, din cauza crizei de identitate sexuală. Crescută într-o familie conservatoare, Cara şi-a reprimat mult timp impulsurile spre persoane de acelaşi sex.

cara delevingne foto jpg jpeg

”Acasă la mine, nu auzisem de nimeni care să fie gay. Cred că ajunsesem să manifest sentimente de homofobie. Mă dezgusta ideea de a face dragoste cu un partener de acelaşi sex. Îmi ziceam că eu nu o să fac aşa ceva niciodată”. Acum pot vedea legătura între depresia severă de atunci, plus gândurile de suicid, şi faptul că îmi era ruşine de pornirile sexuale. Porniri care erau parte integrantă a fiinţei mele şi pe care le iubesc şi le accept”, a povestit Delevingne, care se consideră pansexuală. Cu alte cuvinte, nu se limitează, în alegerile sexuale, la un gen sau altul.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg