Cardul: beneficiile şi avantajele pe care acesta ţi le oferă în orice moment

29 decembrie, 2020
1 card jpg jpg jpeg

Cardul devine cel mai eficient mod de a face tranzacţii şi de a te bucura de beneficiile pe care le pun la dispoziţie băncile. Mai mult decât atât, în contextul actual devine imperativ ca tranzacţiile să fie optimizate şi să reduci folosirea bancnotelor. Însă, cardurile îţi pot aduce numeroase beneficii sub forma reducerilor sau oferte prin magazinele partenere. Iată câteva dintre acestea şi cum îţi pot face viaţa mai plăcută şi mai uşoară.

Câştigi banii înapoi

În funcţie de programele oferite de banca ta, poţi beneficia de reduceri personalizate şi de servicii precum money back. Prin acest tip de serviciu vei primi banii înapoi în urma reducerilor aplicate la magazinele partenere. Toate operaţiunile se fac automat, prin coduri de reducere sau carduri, iar banii sunt viraţi direct în contul tău. În acest fel, folosirea cardului de credit sau de debit te ajută nu doar să faci tranzacţii mult mai uşor, ci şi să ai acces la banii tăi la orice bancomat. Ofertele de acest tip te vor ajuta în special în perioadele în care ai mai multe cheltuieli, precum cele din preajma sărbătorilor sau dacă treci printr-o perioadă mai complicată pe plan financiar.

Îl poţi folosi oriunde în lume

Când pleci în concediu, în vacanţă sau în vizită la rudele din afara ţării, poţi folosi cardul la orice bancomat şi vei avea acces instant la banii tăi. Discută cu banca emitentă despre comisioanele percepute şi alege cardul potrivit pentru tine. Chiar dacă în această perioadă ai fost nevoită să-ţi anulezi excursiile din cauza pandemiei, situaţia se va schimba în viitorul apropiat. Odată ce ai libertatea de a călători din nou, asigură-te că ai şi un card care îţi oferă la fel de multă libertate în ceea ce priveşte tranzacţiile pe care le poţi face. Ba mai mult, dacă eşti obişnuită să călătoreşti în interes de serviciu, va fi cu atât mai important să ai toate detaliile financiare puse la punct. Nu risca să rămâi cu prea mulţi sau prea puţini bani cash în buzunar.

Vine la pachet cu diferite asigurări

Cele mai multe carduri au ataşate asigurări menite să te protejeze în caz de situaţii neprevăzute. Printre aceste asigurări se numără cele de daună, de călătorie, asistenţă rutieră şi a bunurilor. Acestea te sprijină pe teritoriul ţării sau în străinătate dacă eşti pusă într-o situaţie neplăcută şi dacă ai nevoie de ajutor. Trebuie să discuţi cu reprezentanţii băncii despre asigurările de care ai avea nevoie în funcţie de stilul tău de viaţă. În acest fel, aceştia pot să te informeze cu privire la serviciile pe care le au la dispoziţie şi ce opţiuni ai pentru a beneficia de cele necesare. Cardul tău devine astfel un aliat în toate privinţele când ai nevoie de ajutor financiar pentru tine şi familia ta.

Alege un card nou sau fă un upgrade celui pe care îl deţii acum pentru a te bucura de toate beneficiile oferite de bancă şi fă-ţi un plan pentru anul viitor. Include în acesta dorinţele, nevoile şi posibilităţile pe care le ai pentru noi proiecte, călătorii, cadouri pentru cei dragi şi foloseşte-te de toate serviciile care te ajută în acest sens.

Sursă foto: pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg