Care e starea de sănătate a Ancăi Serea după transfuzia de sânge. "Viaţa este plină de surprize neplăcute"

2 octombrie, 2020
10 anca serea la spital 8 jpg jpeg

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, vedeta ar fi făcut o transfuzie de sânge la un spital din Bucureşti, după ce a ajuns acolo de urgenţă, cu Salvarea. Acum a făcut declaraţii!

La sfârşitul lunii septembrie, Anca Serea a ajuns din nou pe patul de spital. Adi Sînă a făcut anunţul despre soţia sa: "Nu este cea mai fericită zi din viaţa noastră, dar am ales să împărţim cu voi şi momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteţi interesaţi de soarta familiei noastre. Sunt la spital şi aici este Ancuţa", a dezvăluit el fanilor.

Vedeta nu s-a simţit bine şi a avut nevoie neapărat de ajutorul medicilor. Ea a explicat ce s-a întâmplat: "Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulţi ani şi pentru că am un stil e viaţă, uneori nesănătos şi foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău şi am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieşit perfecte, mai puţin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simţit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez şi cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok", a spus ea de pe patul de spital. 

1 anca serea la spital jpg jpeg

Acest episod vine după ce în urmă cu mai multe săptămâni, în timp ce erau în vacanţă în Bulgaria, Anca Serea a solicitat din nou ajutorul medicilor.

2 anca serea slaba 7 jpg jpeg

Ei bine, iată că vedeta vine acum cu un mesaj despre starea ei de sănătate, un mesaj-sfat către fanii săi. Sănătatea e mai importantă decât toate!

"Că să ai grijă de ceilalţi trebuie să ai grijă de ţine. Atunci când eşţi mama, în primul rând, apoi soţie, dar şi sora, fiica, prietenă, trebuie să pui binele şi sănătatea ta pe primul loc. Pentru că, dacă tu nu eşti bine, nici cei dragi nu vor fi bine. Ai grijă de ţine mergând regulat la controale medicale, având o alimentaţie sănătoasă, acordându-ti din când în când timp liber pentru plăcerile tale. Lasă uneori pe mâine lucrurile pe care nu le poţi finalize astăzi. Nu va fi un capăt de lume dacă nu ai reuşit să calci toate hainele sau să speli toate vasele. Alege că acest timp pe care îl câştigi să îl petreci cu copiii tăi, cu familia ta, cu ţine însăţi! Eşti mai importantă decât îţi imaginezi pentru că de binele tău depinde o mică lume ❤️! Şi viaţă nu este aşa cum ne dorim să fie, de multe ori este plină de surprize neplăcute, care nu fac decât să demonstreze că totul este trecător. Aveţi grijă de voi, dragilor, pentru că meritaţi!"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg