Care-i adevăratul lor nume?

18 noiembrie, 2010

Puţine staruri din Cetatea Filmului se recomandă cu numele din buletin. În cazul celebrităţilor enumerate mai jos, înţelegem perfect de ce nu vor să-şi mai amintească cum i-au „blagoslovit“ părinţii.

Puţine staruri din Cetatea Filmului se recomandă cu numele din buletin. În cazul celebrităţilor enumerate mai jos, înţelegem perfect de ce nu vor să-şi mai amintească cum i-au „blagoslovit“ părinţii.

Archibald Alexander Leach

Legendarul Cary Grant a fost odată strigat cu un nume care astăzi nu ne spune nimic: Archibald Alexander Leach. Mai târziu, când a devenit cunoscut şi i s-a oferit ocazia de-a semna un contract cu faimoasa casă de filme Paramount, actorul a trebuit să plătească un preţ: să-şi schimbe numele în Cary Lockwood. După aprige negocieri, s-a ajuns la un compromis: se va numi Cary Grant.

Demetria Guynes

Chira dacă Demi Moore nu-şi mai foloseşte numele din buletin, Demetria (numele de familie îi aparţine primului ei soţ, Freddy Moore), cu siguranţă are o afinitate pentru apelativele ciudate. Ce vină or fi avut cele trei fiice ale ei de le-a numit Rumer, Scout şi Tallulah?

Michael Douglas

Interesant, dar la Hollywood există doi Michael Douglas. Şi nu sunt rude! Pe certificatul de naştere al actorului Michael Keaton scrie negru pe alb Michael Douglas. Când s-a mutat în Los Angeles şi-a început să participe la castinguri pentru diferite roluri, Keaton a fost nevoit să-şi schimbe numele pentru a evita confuzia cu mult mai cunoscutul star.

Paul Hewson

Chiar dacă numele primit la naştere nu este nicidecum caraghios, cântăreţul a renunţat la el printr-o întâmplare. Graţie talentului său vocal, solistul formaţiei U2 a fost poreclit Bono Vox, ceea ce în latină înseamnă voce bună. Cântăreţul a renunţat la Vox şi a devenit Bono, nume cu care a devenit cunoscut în întreaga lume, dar cu care i se adresează şi prietenii şi membrii familiei.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg