Care sunt actriţele care au dat casting pentru „rolul” de iubită a lui Tom Cruise?

9 iulie, 2018
GettyImages 693124886 jpeg

Toată lumea ştie despre relaţia specială pe care starul hollywoodian o are cu biserica din care face parte. Aşadar, nu e de mirare pentru mulţi că actorul le permite scientologilor să intervină chiar şi în viaţa lui privată. Iată cum!

Penelope Cruz

image

Colega de platou de la Vanilla Sky (2001) a fost cea care i-a făcut divorţul de Nicole Kidman mai suportabil superstarului hollywoodian. Prima lui iubită după despărţirea de frumoasa australiancă a rezistat alături de Tom timp de trei ani. Cruise era chiar pe punctul de-a o cere în căsătorie – atât de mult era îndrăgostit de ea – însă Penelope nu era deloc interesată de scientologie şi l-a refuzat politicos pe partenerul ei.

image

“Penelope l-a părăsit pe Tom pentru simplul motiv că simţea că Biserica Scientologică era cea de-a treia roată din relaţia lor, era tot timpul implicată în idila lor. Nu că are ea ceva împotriva religiei, însă pur şi simplu nu şi-a dorit astfel de complicaţii în viaţa ei”, a declarat o sursă din apropierea fostului cuplu.

Sofia Vergara

image

Starul serialului Modern Family a fost una dintre frumoasele femei pe care Tom – acompaniat, bineînţeles, de biserică! – le-a preferat după despărţirea de Penelope Cruz. Biata femeie habar n-avea în ce urma să se bage, dar, când a aflat, a fugit mâncând pământul.

The New York Post a publicat un articol cu privire la lista scurtă de femei de care Cruise era interesat. Şi care, bineînţeles, erau aprobate de către scientologi. Will Smith, prietenul apropiat al lui Tom, a cedat insistenţelor acestuia de a o invita pe Sofia la o petrecere de dinaintea Oscarurilor, pentru a o cunoaşte personal şi Cruise. Vergara s-a prezentat la party fără să aibă habar de planul pus în practică de cei doi actori. Când l-a întâlnit pe Tom, a fost pe loc vrăjită de şarmantul bărbat care a continuat să îi facă curte cu nenumărate complimente şi mici cadouri constând în ciocolată şi flori.

image

Într-un final, Vergara a fost invitată la sediul scientologic, unde şeful suprem, Miscavige pe numele lui, i-a cerut acesteia să renunţe la catolicism şi să se convertească la scientologie, doar aşa putând să devină cea de-a treia doamnă Cruise.

“Sofia a fost pur şi simplu îngrozită de propunere. Credea că Dumnezeu o va trăsni de sus dacă va renunţa la religia ei”, a declarat o sursă despre finalul relaţiei dintre Tom şi Sofia.

Jennifer Garner

image

În cartea Tom Cruise: An Unauthorized Biography, autorul Andrew Morton susţine că, în 2004, tot după despărţirea lui Tom de Penelope, Cruise i-a făcut curte şi fostei soţii a lui Ben Affleck. El îi lăsa ei mesaje vocale subtile în care o întreba "Ştii cumva ce înseamnă libertatea adevărată?" Se pare că, pentru a impresiona, actorul i-a dăruit lui Jennifer chiar şi un tigru bengalez, animalul preferat al lui Garner. Dar nimic n-a funcţionat! Într-un final, nici ea n-a vrut să renunţe la religia ei pentru scientologie, motiv pentru care a refuzat avansurile lui Cruise şi şi-a îndreptat privirea spre Affleck, cu care s-a şi căsătorit apoi.

Jessica Alba

image

Frumoasa actriţă era deja implicată în relaţia cu un anume Cash Warren, actualul ei soţ, când Cruise pusese deja ochii pe ea şi încerca să o convingă să treacă pe la sediul scientologic pentru a începe testele pentru a deveni viitoarea mare iubire din viaţa superstarului hollywoodian.

Jessica n-a fost de acord cu ideea şi nici n-a vrut să vorbească vreodată de propunerea care-i fusese făcută. Totuşi Alba a declarat, la un moment dat, că Katie Holmes – următoarea soţie a lui Tom Cruise – s-a folosit de numele lui pentru a-şi face reclamă, într-un moment dificil din cariera ei.

image

“Eu nu ies cu alţi actori pentru a avansa în carieră. Nu vreau să comentez despre relaţia dintre Tom şi Katie…”, dar tot nu s-a putut abţine să nu arunce nişte săgeţi pline de venin spre cuplul de foşti soţi.

Scarlett Johansson

image

După despărţirea de Penelope Cruz, Tom a încercat să le înduplece pe superbele Alba, Johansson şi Garner să se înscrie de “bună voie” la castingul pentru rolul de soţie sau măcar iubită a lui Cruise. Căutările pentru viitoarea doamnă Cruise au început în interiorul bisericii scientologice, pentru a fi mult mai uşor întregul proces. După ce au fost testaţi nişte scientologi precum Erika Christensen, Sofia Milos şi Erica Howard, căutările au început şi în afara bisericii, pentru că nu s-au obţinut rezultatele mult aşteptate.

Până şi Lindsay Lohan sau Kate Bosworth au fost luate în considerare pentru acest “rol”, însă niciuna dintre aceste candidate nu a avut nicio chimie cu Tom Cruise. Sau, pardon, el nu s-a îndrăgostit de niciuna dintre ele.

Nazanin Boniadi

image

Actriţa de origine iraniană, scientoloagă până-n măduva oaselor, a devenit o bună candidată pentru iubita lui Cruise. Cel puţin aşa a considerat Biserica Scientologică, care a şi demarat procesul de casting şi pregătire a viitoarei mirese, conform celor publicate de Vanity Fair.

Se pare că Nazanin a fost pregătită pentru misiunea super specială, ordonându-i-se să-şi părăsească iubitul, să se vopsească şi să renunţe la aparatul dentar. I s-a mai pus în vedere să scrie un eseu de 20 de pagini, legat de ce-şi doreşte ea de la un partener, şi să semneze un contract de confidenţialitate.

După care a fost prezentată lui Tom Cruise, în noiembrie 2004, la sediul bisericii, şi a ieşit cu el timp de două luni, timp în care scientologii îi monitorizau fiecare pas. În ianuarie 2005, Cruise a devenit neinteresat de ea, iar Miscavige a fost cel care l-a dat papucii tinerei actriţe în locul lui Tom. Iar pedeapsa pentru că ea nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor nu a întârziat să apară. Ea a fost pusă să cureţe băile din sediul bisericii cu periuţa de dinţi şi să sape şanţuri noaptea.

Katie Holmes

image

După ce actriţa a declarat, într-un interviu din octombrie 2004, că s-ar mărita şi mâine cu Tom Cruise, biserica scientologică a găsit-o, în sfârşit, pe cea de-a treia doamnă Cruise! În mai puţin de un an, ea a trecut toate testele la care a fost supusă, iar în iunie 2005 Katie a semnat un contract cu biserica, iar Tom i-a cerut mâna în aceeaşi lună. Ea a anunţat că e gravidă în octombrie 2005, iar, în aprilie 2006, fetiţa lor Suri a venit pe lume. Cruise şi Holmes s-au căsătorit în noiembrie.

image


Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg