Care sunt cel mai bine plătite celebrităţi din lume?

27 august, 2013

Pentru anul acesta, Forbes au întocmit topul celor mai bine plătite staruri din lume, care de altfel deţin cel mai mare succes la public. Câştigurile lor se ridică la sume fabuloase, de ordinul sutelor de milioane de dolari, câştigate între iunie 2012 şi iunie 2013,

Pentru anul acesta, Forbes au întocmit topul celor mai bine plătite staruri din lume, care de altfel deţin cel mai mare succes la public. Câştigurile lor se ridică la sume fabuloase, de ordinul sutelor de milioane de dolari, câştigate între iunie 2012 şi iunie 2013, din diferite surse. Care sunt cel mai bine plătite celebrităţi?

Pe primul loc, se află nimeni alta decât Regina Muzicii Pop din toate timpurile, am putea spune, pentru că la 55 de ani, Madonna a încasat 125 de milioane de dolari, o sumă fabuloasă la care a ajuns pentru prima dată în cariera sa. Asta graţie turneului şi afacerilor pe care le deţine.

Pe locul 2 al celor mai bine cotate vedete din punct de vedere material este faimosul regizor Steven Spielberg, care a câştigat anul acesta 100 de milioane de dolari. Să ne gândim la succesul înregistrat cu filmul Lincoln, care a înregistrat 275 milioane de dolari! Acum, are un nou proiect TV, Under the Dome.

Pe locul 3 îl găsim pe mogulul Simon Cowell, , care a adunat 95 de milioane de dolari anul acesta, datorită succesului emisiunilor X Factor şi Got Talent.

La egalitate cu câştiguri de 95 milioane dolari se află autoarea E.L. James cu 50 Shades of Grey, trilogie care s-a vândut extrem de bine în lume şi care va deveni şi film cât de curând.

Foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia